Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@diggidondon мм, ну такое сабе, шчыра кажучы. Звычайна хаця б деп + нешта даюць на выснову. Так сабе, канешне, задума.
@diggidondon Пасля вываду з бездэпа, калі ўвогуле вывесяць, могуць адключыць бонусы. Мне пару кодаў яшчэ далі актываваць і адрубілі.
@ders пакуль не адключылі… даюць перыядычна і бездепныя і пад деп… пакуль катаю… але там жруць дробязі… цяжка
А так выводзяць, як тармазяць – 3 сутак… Сумна ўвогуле.
@egorka_kochergin надта вялікі максімальны вывад
Рэбята, зараз у краме 4LUCK увогуле ўсе пакупкі бонусаў праз умову дэпазітаў на працягу тыдня?
@rustik41 у мяне пусто, колькі далі з фрыспінаў?
@ishkanderkaa не, адкуль вы ўзялі. Там розныя бонусы, шмат дзе без дэпазітаў. Напрыклад Атом, Мотор, хоць я іх і не раю :))
@gans2115
Пагуляў з бонусам у моторе 😀
@misha55 я наогул рабіў дэпазіт з крыпты, а для вываду запатрабавалі верыфікацыю маёй імяной банкаўскай карты, навошта незразумела. Вельмі дзіўнае казіно
@lopata999 з пачатку запуску казіно ў мяне з-за гэтага моцна лагаў, і я не рабіў дэпазітаў, а цяпер у іх пачынаюцца памылкі. Лепш абыходзіць такія казікі
@lopata999
Ну калі шчыра, то я сам трохі паўхуліганіў і паспрабаваў паабузаць)
У іх увогуле сістэма ў гэтым плане дзіўная, у мяне таксама былі праблемы з верыфамі, а вось у атоме, на дзіва, усё было прасцей.
падкажыце, у каго-небудзь у rptbet ёсць бонус па мэце, як гэта працуе?
@gryund у тым жа слоце адыгрыш
@misha55 зажалі нават з кэшаутам 1500 руб:)))) Ну рэальна сметніковыя каты:))) Як шкада, што пастаянна з-за іх сметнікаў даводзіцца крыўдзіць прыгожых жывёл! 🐈⬛
@misha55 калі я пачаў адыгрываць, у той жа эндорфина, у моторе было больш слотаў, у якія можна гуляць. Чансы ў забароне, ну хоць (dice) можна, у атоме ж толькі 40-ы дайс і ўсё! Карацей, выдаткаваныя поінты! Хаця ў моторе я адыграў, але не вывёў!
@gans2115
Не, там быў іншы бонус, на 9к або 15к, ужо не памятаю дакладна.
@misha55 ды гэта не адмяняе таго, што яны дрэннае месца для гульні, тым больш з бонусамі.
Падкажыце, у чемпионе яшчэ ёсць працоўныя промакоды на 200%? І як там з вывадам?
@gryund каб адыграць бонус, трэба выканаць 2 умовы: першая – гэта стандартная, адыграць вэйджар на суму бонуса. Другая – да моманту адыгрыша гэтага вэйджара ў цябе на балансе павінна быць мэтавая сума ці больш. На скрыншоце я адыграў бонус, але не дасягнуў гэтай сумы на балансе да моманту адыгрыша
А можа, ёсць у каго бонс последеп?
@sinaloa
як так, яго восенню-зімой круцілі стрымэры, з рэгай
@greta123 ўжо пару месяцаў ад бонсаў нічога не было. на жаль..
@lopata999 такое ўвогуле зараз у казіно не дасылайце. І ўвогуле банкі цяпер імянныя карты даюць толькі VIP-кліентам.
Усім прывет, я тут паставіў капейкі ў пинко, вывад на пиастрикс, ужо каля 10 гадзін не апрацавана, ніхто не ведае, колькі яны выводзяць? Якое-то мазгаё..ства….