Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,976 Адказаў
|
578,958 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@oktan Ну нехта ж усё ж лавіць, кажуць. Ці гэта пасланыя казачкі. Гэты слот у мяне ўвогуле ніколі не гуляе – нейкае дзіўнае. Відаць, ёсць вось такія пустыя слоты для акаўнта. І кожны раз заходзіш у яго і думаеш, што ж калі-небудзь павінен даць, а фіг там.
Засталіся ўвогуле якія-небудзь стримеры, якія гуляюць у Джой і даюць промікі апошнія? Можа хто падкажа? Тыя, што раней там гулялі і часта кідалі прамо, цяпер не гуляюць там.
@lana888 відаць даўно ўжо іх сетка не закупляе стрымы
@h00ya дзякуй ад душы. якраз на вечар паставіць
@h00ya Не, ёсць хто стрыміць там на 100%.
@yacubgunit пусто, магчыма не ўсім
@sinaloa
Раскажы падрабязней, што гэта? Не знайшоў нічога на кіку.
@1deposit мне таксама не зразумела. фс у краме форуму ёсць на гэты праект?
@1deposit у лс табе скінуў спасылкі, прачытай. А то тут доўга распісваць. Калі што, пішы ў лс.
@dimagrig пусто таксама нічога няма. Чаму ў Бонсе ў касе няма папаўнення па СБП і картам? Нібыта сетка адна з иксом и джоем. А вывад ёсць на карты, толькі трэба зрабіць деп, каб можна было выводзіць.
У РПТ БЕТ фотспіны ў календары. Пахожа, за бонусны адыгрыш, бо не напісана, што за рэал
@lana888 ну стрымаць то можа і стрымаюць… але хутчэй ад сябе чым ад канторы, я проста даўно не сустракаў тыпаў, якія іх стрымаюць… канешне, можа, я памыляюся…
@godweles888 не, гэта покеррум-. PokerOK. Там ёсць казіно таксама, можна заяўляць фрыспіны без вейджара. Але для гэтага трэба назбіраць патрэбную колькасць ачкоў – прагляд стримаў на Кике. Потым абмяняць іх на Кике – pbk(покербиток). Пасля ў телеге, у групе робіш заказ, калі налічаць pbk. Я сам учора першы раз заказаў, сёння павінны прыйсці.
а спорт на бонс грузіць у каго-небудзь?
@ginger777
У іх даўно ўжо толькі з КВНам для РФ.
@ginger777кажуць, з Турцыі нармальна працуе)
Якісь бред, дэпаю ў бонс перыяды, а фрыбет толькі пад дэпазіт 2к+. Яны нейкія странныя. Даюць, відаць, тым, хто даўно не дэпіць
@sevensavageрандом
@sevensavage
Так, у іх сапраўды, калі праўда зусім не дэпаеш, то можа з’явіцца фрыбэт. За ўвесь час моглі 1 або 2 разы даваць фрыбэт нават з дэпазітамі і то якраз у нейкую супер падзею ў спорце.
Калі нават раз у месяц дэпнуў, то будуць толькі 100-300% да дэпазіту і фскі.
@sinaloa а доўга ты глядзеў стрымаў, каб зрабіць першы заказ?
@ginger777 без квн няма спорту, хаця сайт сам добра груззіцца! Бонс47 кропка ком.
@sinaloa
Штосьцi PokerOK праўда ажыў. Лет 5 можа тушкай ляжаў і акрамя покерышаў ніхто пра яго не памятаў.
Цяпер раптам рэкламку закінуў, коины нейкія за стримы прыдумаў і абмен на фс)
@godweles888 шмат, у мяне проста ўжо былі pbk. Шмат хто не глядзіць, проста ўключаюць стрым на іншым прыладзе і ўсё, час ад часу правяраючы – налічваюцца ці балы на кике. Проста тым, хто ў тэме покера, гэта зайдзе.
@misha55 ага, сам у шоку) Нармальна ліюць грошы ў покерок цяпер, ну і вынік ёсць. Онлайн добры. Цяпер афлайн-серыя яшчэ праходзіць у Праге, цікава, дарэчы.
@sinaloa
Дык хутчэй менавіта на казіно нацэлены, стаміліся бедных покерыстаў выціскаць.
Правайдэр нават свой зрабілі, зусім нядрэнны. Хз як даўно ён з’явіўся, але раней не бачыў.