Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@h00ya Ну што, адкруціла я гэты вагер, а толку. Вышэй за 5 к ну ніяк не давалі падняцца, быццам стаіць ліміт. І пастаянныя вылецці са слота. Здаецца пачынае даваць, хоп і глюк-вылет са слота, заходзіш і пачынае жраці. Раней такога не заўважала, а цяпер пастаянна так, гуляць невыносна з такімі глюкамі. Слот-ы круцяцца з нейкімі затрымкамі, пастаяннымі перазагрузкамі. Увогуле нейкая бязглуздзіца, адбівае жаданне гуляць, ну гэта да лепшага. Заўтра пагляджу, што дасьць на Д. Р.. Але думаецца, што дасьць спіны, хаця ў мяне ў Іксе статус Платынум, але, бачыцца, толку ад гэтага статусу ўжо ніякага няма. Блін і яшчэ вось што, бонусы ўсе даюць х10-20. Чакаеш бонуску, а яна такую фігню дае, адно расчараванне ад гульні апошнім часам.
@john_win у чат.
@lana888 да ўсё… можна забыць пра бонусы на х60-х100+ ужо, якія па сутнасці раней былі нормай… цяпер х20-х40 стандарт… і што на першых спінах… і што ўсадзіўшы ў слот х300бет+…. адно шыла…. а адмазкі так ужо і зусім не рэальныя….
Нядаўна шпіліў Спейс… Захадзіў на пару спінаў… але завис на больш чым 1300)))… Больш за гадзіну чытаў кристалы… двойчы заставалася спінаў на 20… але пафартаніла)))…
@diggidondon больш за 1000 спінаў жорстка, я апошні раз у яго граў год таму – спінаў 350 зрабіў, далі крышталёў усяго 4 крышталі, як абідна. Цяпер замест смейса толькі Wild Shark ад Amatik, бонусы часцей падаюць. Самы топ у мяне быў гэта 22 к па 100 р у бонусе.
@fktrctq7503
Хто-небудзь адыграў?
@john_win можаш не спрабаваць, там няма сэнсу адмываць, усё роўна не вывеюць, віну шукай у забароне, а без яго гуляць не зможаш (люстэркаў у іх няма).
@oktan можаш яшчэ dragon pearl (прабач, здаецца так называецца) паспрабаваць, той жа Wild shark, толькі малюнкі іншыя)
@oktan
Так у Space гэта рэдкасць крышталаў))
@artem2801 рэдкасць… Але блін… Раней крышталі…. Гэта быў занос!!! Практична па-любому!!!!
А цяпер… і на іх х40 і х80 выпадае… А пра інікаў так увогуле маўчу… Бывала па 3 разы за сесію і ўсе х10-20 давалі((((
@lana888Не ведаю пра за кошт Платынума, але на базавым узроўні далі фрыспіны, прычым менш чым у мінулым годзе, а слот той жа, здаецца. Толькі ў гэты раз яны яшчэ прычапілі максімум выйгрышу, выйгрыш склаў 30-30-80 рублёў, гэта x, joy і рамэн, натуральна ўсё зліта, ды і няма асаблівага азарту выйграць 300 рублёў. Вось у водцы далі на 3 узроўні 1500 з вэгером x1, пагуляў і нешта вывёў, значна прыемней.
@diggidondon
Сесія тугая ўсюды стала ў апошні час((
@diggidondon не, я памятаю, мне разок насыпаў дзясятку-двадцатку, толькі не памятаю, гэта было 20 ці 40 руб, або ўвогуле 80:)))) хутчэй за ўсё 40 руб. 20000 гэта ў раёне х500 атрымліваецца, ну там амаль усё поле было ў мяне закрыта. Ну а так, каб на х100-х200, вядома, часцей за ўсё….
Тое, што вышэй напісана х10-х20, гэта зусім нічога ўвогуле. Бывае, вядома, але таксама рэдка. У сярэднім жа х50-х100 то дае!
@gans2115
Ці не надакучыла займацца пустой фігнёй, чудык?)
@artem2801 гэта мне піша галоўная мышка сайта! Ты мінусы атрымліваеш толькі за аднаскладовыя, нават не скажу прапановы! Дакладней будзе за словазлучэнні!
Перастань і пішы нармальна!
А вось калі ты ў адказ ставіш мінусы, гэта ўжо займацца дурніцай!
@gans2115
У челябуса ўжо 14 балаў, трохі засталося пачакаць да яго выпарэння)
Ці ў каго-небудзь ёсць рабочыя прома на Tonplay або JetTon?
@artem2801 мяне таксама цікавіць. Можа, з’явіліся новыя прома?
Заўсёды так чакаеш выходныя, што да промо, а дасылаюць нейкі шлак на пошту …
а ўсім на Х і Joy і г.д. налічвалі ФС ці толькі “абраным”?)
@artem2801 ты ж штодзень тут сядзіш, навошта ты задаеш такія тупыя пытанні?
@h00ya
Усё лёгка і проста. Ставіць пытанне, нехта павядзецца, адкажа яму, і ён зноў задасць пытанне, каб яму зноў адказалі, і ён зноў зможа напісаць. Крч фарм поінтаў на тупых пытаннях)
@misha55 да проста надакучвае ўжо, спам ва ўсіх топіках, і кожны раз адно і тое ж…. 3 гады чэл сядзіць на форуме, і ўсё дурачка ўключае)
@misha55
Выказаўся? Усё проста ў яго)))
@h00ya
добра! Да цябе ўзаемнае пытанне: для чаго ты тады тут сядзіш?
@artem2801 відавочна не для таго, каб штодзень задаваць адны і тыя ж ідыёцкія пытанні….