Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,210 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@crecer не ведаю, у мяне асабіста ўсё нармальна “высвятляецца” і карыстаюся перыядычна!) можа ад статусу кашалька яшчэ залежыць, хз)
@alex777pletnevНу вось гэта і ёсць прапанаваныя платныя опцыі, толькі яны ёсць далёка не ў всех. Ад статусу нічога не залежыць, у мяне поўная ідэнтыфікацыя і пластыкавая карта ёсць. Кажуць, чакайце персанальнага прапанавання, толькі вось кашалёк з самых ранніх часоў, а прапановы ўсё няма. Вядома ім выгадней, калі я за пераклад у 100к камісію па 3к выплачваю.
@sinaloa вядома, колькі ўжо пісалі пра гэта адміністрацыі! Я асабіста пісаў не раз таксама. Гэта ненармальна. Па законе латеста відаць адміністратары нічога зрабіць не могуць, маўляў чалавек чысты і ўсё! Я таксама магу стварыць, напрыклад, на жонку з яе тэлефона і з яе асабістым інтэрнэтам і ўсё, буду чысты. Ну мне здаецца, старыя і сярэднячкі, асноўная маса гэтым не займаецца. Стратіць свой стары акаунт ці хаця б папярэджанне атрымаць, так бліна нават без папярэджання, проста вусна выставяць адміністратары, ну непрыемна будзе! І дзеля чаго гэта, дзеля 25$ ці дадатковага розыгрышу?! А я яшчэ ўпэўнены, што быць сумленным выгадней, сумленнасць узнагароджваецца зверху 👆:)))) у артёмкі-крысы, я ўпэўнены, куча акаўнтаў, а ў суме менш выйгрышаў, чым у мяне на адным:))))!! Так, я ўпэўнены, бо праўда на маім баку! І я ў гэта веру на самой справе, хоць можа гэта і глупава гучыць. А калі не пашанцуе ў розыгрышы, пашанцуе ў казіно! 🎰
Ну ўжо з нулём або адной публікацыяй ну дакладна трэба адсякаць, ну і далей па рэйтынгу і ўсім астатнім….. Не хочуць адміністратары падумаць, не хочуць! Як гэта аформіць усё!
Вось я сёння глядзеў, аказваецца высновы ў кеш, там ад рэйтынгу залежыць перапынак паміж высновамі! Не памятаю, дзе гэта тут на латесте вычытаў, але ёсць, вось сёння толькі даведаўся гэта выпадкова! Там 2 тыдні ад 10-га рэйтынгу, 5-6 узроўні – ад 30 дзён перапынак, 7-8-9 нейкае каля 20 дзён. Ну там больш дакладныя рамкі ад 5-га ўзроўню па 9-ы, а з 10-га ўжо як мы ўсе ведаем – 2 тыдні. Можна б так і з сумамі было зрабіць, чым вышэй тым сума большая! Я разумею, мне лягчэй гэта прыдумляць і разважаць, маючы ўжо высокі ўзровень :))))) хоць ён жа таксама ў мяне не адразу такім стаў.
@alex777pletnev так, НКО – не банкаўская крэдытная арганізацыя, АЛЕ ў мяне сябар быў, памёр у тым годзе, у яго былі даўгі і тая карта, ён устроіўся на працу гадоў 5 таму і яго знайшлі і з заробку спісвалі, так, з гэтай ЮМани! Прычым болей скажу – і заробак адпаведна на яе ён аформиў, каб прыходзіў, хоць мала хто пойдзе на гэта ў іх арганізацыях, а калі і пойдзе, то патрабауе верыфікацыі! Вось у яго так і атрымалася, ён верыфікаваўся і праз месяцаў 3 прыйшло яму ў бухгалтэрыю! А пры такім раскладзе сэнс мець такую карту губляецца, ёсць купа значна лепшых карт тады ўжо.
Можа, я ў чымсьці памыляюся, але кажу як ёсць! Ну я не магу аспрэчыць гэты факт, я вось паспрабаваў – выдае гэта ⬆️ на скрыне( верыф патрэбен)
@Dass654 не ў курсе, даюць там што-небудзь за рэгу па спец, реф спасылцы з якога-небудзь форума або можа промакод ёсць для навікоў?
не люблю такія канторы, у якіх нельга паглядзець інфармацыю пра прапановы – бонусы, акцыі – не ўвайшоўшы ў акаунт.
@gans2115 ну таму менавіта віртуальную картку трэба рабіць, а не пластыкавую заказваць, я так думаю) а там хз, вядома) можа, у ўсіх па-рознаму таксама….
@pokerface гэта тыпу сэлектар )) шлак адным словам
@belbetwinet Зразумеў, дзякуй за інфу! Не буду марнаваць час.
Ды селектар увогуле быў адстой. І усе гэтыя тры тапоры азино – усё гэта на**хваюць людзей.
@godweles888 так гэта зразумела адразу, я ўвогуле не ўкурваю, як туды можна депаць, асабліва пад 500% дэпазіт, і яшчэ даюць 1000 фс )))
@alex777pletnev да што тут па-рознаму. У вас верыфікаваны і перакладае, у мяне не верыфікаваны і не перакладае! Прычым піша, каб перакладаць, верыфікуйце! Усё ж прама напісана.
@gans2115 Можа ў каго-небудзь ёсць што-небудзь па бездепам?!) А то мы ў тэмы абмеркавання бонус-кодаў захапіліся абмяркоўваць плацяжкі, такое сабе…!!)
@alex777pletnev бездэп 1 ёсць, не ведаю, на Ікс казіно можа яшчэ працуе ZEUSFS10
@belbetwinet
так, дзякуй, працуе
і гэта нават не апошнідеп
@belbetwinet дзякуй. Таксама спрацаваў.
І так, гэта не паследэп
@olvlav толькі там вейджар 60 ))) ну іншага няма
@belbetwinet самы выдатны вейджэр.
@belbetwinet Проста шляпа, 10 цэнтаў. Ганьбары🤣
@pamujiek найлепшых умоваў і прыстойных ставак ад роялаў ужо не варта чакаць.
@bugulma83 гэта не роялы, а пошфрэндз.
@bugulma83 толькі пры чым тут Роялы – незразумела😆
@kirillgav Трошкі тупануў, трохі 😁 Тут размова пра Push Friends 😂 Прашу прабачэння 😁
@lemonad83 мне роялы больш падабаюцца. Там за дэпы бонусы добрыя.
@olegpetkin больш не гуляю ў роялах, толькі калі з’яўляецца чарговая іх шарага, дэпаю пад бонус на першы дэпазіт.
@lemonad83 там быццам лепш браць бонус на другі дэп, там адсоткаў больш