Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,841 Адказ
|
622,981 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 А ў мяне там аказваецца мультык, заблакавалі, добра, што не паспела депнуць туды. Я відаць забылася, што як быццам сто гадоў таму там рэгістраваўся, бо яны мне напісалі, з якой поштай я рэгістравалася, а той пошты ў мяне ўжо і ў паміне няма. Гэта гадоў 15 таму, напэўна, было. Гэта я пра Плейфортуну.
@pamujiek А што за казіно? Нармальнае, без ківі гуляць можна? Я ўжо хачу ўцякаць ад Пошы, адны нервы.
@pamujiek Ну мне ў верасні так у Джое адключылі, калі яшчэ рэлоада не было, а быў кэшбэк за деп. Так вось я яго забрала, адыграла, вывела і на 3 месяцы развіталася з бонусамі🤭 То ж дурніца, кэшбэк быў 3 к, відавочна пра. б**ана нармальна там і вывад, дарэчы, быў у іх першы, бо я там толькі з лета пачала гуляць.
@bugulma83 Я калі гуляла толькі ў Іксе і без якіх-небудзь бонусаў, яшчэ тады не ведала, што ёсць чаты і т. д.. І праблем ніякіх не было, вядома, акрамя зліваў🤭А цяпер залезла ў гэты Джой, Рамен і пачалося “у вёсцы лета”.
Дайце пж спасылку на гэты каз laki каз
@wasteomind лакі113 кропка ком
Напісала зараз у тг чаце Джой праўду. То што не падарунка на свята і г.д., а мяне опа і заблакавалі. Не любяць яны, калі нешта не так пра іх кажуць, любяць толькі калі лізуць ім. Ну і дарога ім туды. Туды больш ніводнага дэпa не будзе зроблена. Зараз вазьму апошні дэп, паспрабую адаграць, канешне. І на Д. Р. пагляджу, што дадуць і развітваюся з імі. Мінус адзін з Пошы. Засталіся Рамен і Ікс. Таксама пагляджу на Д. Р., што дадуць. Ааа, ну ў Джоі ў мяне яшчэ да Сільвера 20%, таксама пагляджу, які новы ўзровень дадуць і ўсё, больш з іх нічога браць.
@lana888 яны заўсёды былі такія, крытыку не любяць у свой бок, ды на др толькі спіны заўсёды давалі, і бонусы адразу адключаюць. Я папрасіўся з Пошай даўно, часам дэпаю дробязі і вывожу з джоя, у астатніх не гуляю зусім.
@lana888
Джой расстаўся з табой 7 сакавіка, каб 8 сакавіка нічога не падарыць)
@misha55 Ахахахахха, дакладна🤣 Так я ўжо мысленна з імі развіталася. У нас з Джоем якось з самага пачатку не склалася, пасля першага вываду ў 3к адключалі бонусы на 3 месяцы. Прычым дэпаў у разы болей было і гуляла зусім нядоўга ў іх. А ў падтрымцы сказалі, што злоўжыванне бонусамі, хоць дэпазітаў было на той момант ужо куча. Странная сямейка увогуле.
@lana888 дадуць 35 спінаў па 20 рублёў, на большае не разлічвай
@dangeraut У Іксе, калі я яшчэ гуляла толькі ў адным казе, мне на Д. р. давалі два гады таму 7.5к. А калі перайшла на ўзровень Платынум, далі 25к з вагерам х3, а ў тым годзе далі якраз 20 фрыспінаў мізэрных. Ды я і не разлічваю на іх, яны ж жабы і гэта даказалі за тыдзень. 🐸
@lana888Странна чакаць вялікай халявы ў канторах, у якіх на табе зарабляюць.
@lana888 ПФ старажытны як мамант, 2012 года нараджэння 😂
@lana888 ну так там так, ад узроўню даюць, калі regular, то нізкія спіны дадуць на др, чым вышэй статус, тым цікавей
Bons даюць плюшкі на дзень нараджэння?
@wasteomind вялікія сумневы. Хіба што толькі ты ўнёс туды купу дэпазітаў.
@wasteomind так, калі нармальна, загрузіў у іх 10 фс, ізі выдадуць з тваіх жа грошай)
Бонус мне далі 20 спінаў у Bonanza па 16р на ДР, але папрасілі паспорт загрузіць праз чат, потым налічылі.
3RAILEXPRESSHOLDWIN-NRYMPU4IHBD34 Дэшыфравальнік Ікс, паследэпны
@loveohlove У мяне статус Платинум ужо ў тым годзе быў, і чамусьці далі жабрацкія спіны якраз. А два гады таму быў Сильвер, або нават Бронза, і далі 7к. Так што не ведаю, што там у іх ад статуса залежыць. Ён у мяне прыстойны, такога ў многіх няма. Гэта ладна, хоць цяпер не змяншаюць статус, калі нейкі час мала актыўнасці. А раней змяншалі. А так бы ў мяне зараз быў бы самы прасунуты.
@bugulma83 Нееее, мне здаецца, нават раней ён з’явіўся, напэўна. Я ўвогуле пачынала ў онлайне гуляць з Голдфишки, але цяпер не гуляю ў іх. Яны вельмі душныя. Раней, каб вывесці з Голдфишки, трэба было выпісаць або сксераграфаваць усе свае дэпазіты з кассы і ім адправіць 🤣 У той час я яшчэ чайнік была, думала, нічога такога, але выводзілі на Сбер акуратна. Цяпер бы сказалі зрабіць такую фігню пры вывадзе 🤣🤣🤣🤣 Можа, хто-небудзь гуляў, ведае, як там было. Там яшчэ ў Голдфіхе раней толькі Микра была.
@booosteeer мне давалі 5 спінаў на днюху ўзімку.
@lana888 казіно Ікс раней было эталонам гадоў 10 таму, а цяпер сталі жаднымі твар’амі
DEKYEZH BOOI