Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,064 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@h00ya у битстарз мяне заблочылі за мульцік… Потым ужо ўспомніў, што была рэгістрацыя, і не стаў бадзяцца ў падтрымцы… А так праект добры 👍
@bugulma83 ды ну, думаю, калі нармальна ім патлумачыць, то разблакуюць… Шкада, акцыі падобныя ў іх не так часта пралятаюць, а так промікі з вагерам х1 больш чым непогана ў наш час) ды і па стаўцы не 1 рубель 😁
@h00ya з старых часоў яшчэ ёсць запас, калі людзі толпамі ішлі і рэгістраваліся…
@bugulma83 у э о і сэнс усіх гэтых сетак і праектаў) заманяць на старце каго змогуць, потым паляць, і ствараюць новы праект) колькі іх там ужо? Роялы, каты, пошы….
@h00ya ну так, гэта не х50 ад джэта)
@h00ya супер слотс таксама быў ад чэмпіёна… Але зачыніўся вельмі хутка, хоць і неплоха так граў па ртп…
@didi88 часцей бы такія промікі сыпалі, а то таксама раз у пару месяцаў праскочваюць… Ну і на тым дзякуй)
@bugulma83 вось пра іх толькі чуў, але сам нават не рэгістраваўся там
Хлопцы, калі гульняцкае ўстановы атрымліваюць паведамленне ад гульца, яны абавязаны заблакаваць яго ўліковы запіс ці гэта на разгляд казіно?
@oktan мяне ў пошах забанілі, каты спрабуюць затягнуць назад, абмежаваць да гульні могуць, прычым на ўстаноўлены табой тэрмін, у некаторых можна ў асабістым кабінеце паставіць самаблок
200 фс сёння купіў, нармальна насыпала
@h00ya сама блок гэта такое сабе я лічу, сама блок значыць вярнуцца – я калі ў рио бет блакаваў акаунт, не хацелі блакаваць – назавіце прычыны чаму прынялі такое рашэнне, перапісваўся мін 20 – потым кажуць націсніце самаабмежаванне, у выніку пісаў дня 3 выдалілі назаўжды акаунт
200 фс сёння купіў, нармальна насыпала
@qqqaaa тут у краме ўзяў? колькі насыпала то?
@oktan будуць спачатку пераконваць цябе застацца, з чым звязана гэтае рашэнне аб закрыцці ўліковага запісу, чаму прынялі такое рашэнне і ўсё ў гэтым духу… Калі рашэнне гульца свядома закрыць уліковы запіс, праект не мае права пярэчыць.
@oktan ну па ідэі павінна хапіць, каб астудзіць запал да гульні і ў прынцыпе забыць пра гэта, ну там па годзе бывае па 2 нават дзе-небудзь бачыў
@z1vert бро, так я так і зрабіў… паслалі)))
@diggidondon індывідуальны падыход у ўсёй красе 😁
@qqqaaa колькі?
Ад бетико прыйшло пісьмо, абяцаюць фрыспіны за галасаванне на аск.
Betico…. тыпу як фаер і weis. За голас на асках даюць 15 спінаў.
Я так разумею ўсё, лофа адпала, спорт спецыяльна багуюць, каб у слотах слівалі? квн не дапамагае, люстэркі таксама, кароча ўсюды спорт нармальны, а ў іх не грузіць лайв…
так нібыта ўсё нармальна, нават без костылёў, правайдэр у цябе, магчыма, шаліць
@nikolay_ хвілін 20 таму быў, працавала ў мяне. Што з КВН, што без.
@van так зараз еле-еле з новага люстэрка ў тг. проставіў, а так таксама адключаў квн, усё з’яўлялася, як толькі чакаў на лайв, адразу лабуду выдавала, тыпу лайв не даступны. Гэта мне нагадала пошэўскую секту, там так жа было, як адыгрываць спрабаваў у спорце, так і багі. А без квн старонку абнаўляў і зусім на сайт не пускала. Карацей, не люблю я так гуляць, гэта пачынае бесіць, і ты ўжо ставіш толькі б уткнуць…
Хз было нет і актыўна ці яшчэ толькі актываваў, у піастрыкс папаўнення выбіраеце промакод, увядзіце яго ў раздзеле сума, сто рублёў ўпісваецца і аплаціць +100₽ на балансе.