Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,342 Адказу
|
601,798 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@saaha88 што за вёска казіно 🤣
Успомніў ноччу, што ў риобет даўно не дэпаліў, лепш бы не ўспамінаў, такая тухлая і бесполезная трата, бонусы мне нагадалі па аддачы котаўскую сметніцу, чыста ўсё на паніжэнне, такі цырк, ладна там адна, а калі з кожным бонусам выйгрыш усё менш…) 127р першая, 80р другая, 60р гэта трэцяя і апошняя…) ЗЫ. Пошту адкрыў, а там ад стейка нейкая рэклама, зайшоў 2$ ребейк, як жа адрозніваецца ўсё-такі, адразу бонус на х120 у рыбалцы, пакатаў трохі 11$ на нхл ўклаў, вяртанне злавіў, але 44$ зняў, а нашы лоханкі толькі жруць, марафон бет таксама не радуе, у адно і тое ж месца б’е… @nikolay_ што за непаразумелы провайдэр
@dobronx Юдрасіл гэта новы слот…
@saaha88 што за вёска ?)))
Успомніў ноччу, што ў риобет даўно не дэпазіціў, лепш бы не ўспамінаў, такая тухлая і бесполезная трата, бонусы мне нагадалі па аддачы котаўскую сметніцу, чыста ўсё на паніжэнне, такі цырк, ладна там адна, а калі з кожным бонусам выйгрыш усё менш…) 127р першая, 80р другая, 60р гэта трэцяя і апошняя…) ЗЫ. Пошту адкрыў, а там ад стейка нейкая рэклама, зайшоў 2$ рэбэйк, як жа адрозніваецца ўсё-такі, адразу бонус на х120 у рыбалцы, пакатаў трохі 11$ на нхл ўклаў, вяртанне злавіў, але 44$ зняў, а нашы лоханкі толькі жруць, марафон бет таксама не радуе, у адно і тое ж месца б’е… @nikolay_ што за непанятны правайдэр @dobronx Юдрасіл гэта новы слот…
@nikolay_ а ну ягдрасіль наогул раз у стагоддзе нешта толкавае плюе. У іх у прынцыпе і механікі такія, сумныя
Успомніў ноччу, што ў риобет даўно не дэпазіціў, лепш бы не ўспамінаў, такая тухлая і бесполезная трата, бонусы мне нагадалі па аддачы котаўскую сметніцу, чыста ўсё на паніжэнне, такі цырк, ладна там адна, а калі з кожным бонусам выйгрыш усё менш…) 127р першая, 80р другая, 60р гэта трэцяя і апошняя…) ЗЫ. Пошту адкрыў, а там ад стейка якая-то рэклама, зайшоў 2$ рэбэйк, як жа адрозніваецца ўсё-такі, адразу бонус на х120 у рыбалцы, пакатаў трохі 11$ на нхл ўкруціў, вяртанне злавіў, але 44$ зняў, а нашы лоханкі толькі жруць, марафон бет таксама не радуе, у адно і тое ж месца б’е… @nikolay_ што за непанятны правайдэр @dobronx Юдрасіл гэта новы слот… @nikolay_ а ну ягдрасіль наогул раз у стагоддзе нешта толкавае плюе. У іх у прынцыпе і механікі такія, сумныя
@dobronx я сам у яго рэдка катаю, але ставіў х50 тыя ж х100 у етці 9к які, а гэты слот проста расчараванне, там 3 барабаны з іксоўкай, мяшачкі тыпу іксы адкрываюць рандомныя, калі яны крутзяцца там бачныя х2000 і нібы нават больш ёсць, але выпадаюць заўсёды па х2 у выніку… скам топорнай робаты…
На сёння ёсць бонусы
@belbetwinet Меллстрой казіно)
@saaha88 таксама, дарэчы, на днях дасылалі 10 і 15 фрих, але мне шчыра кажучы не зайшло ад слова зусім, не маё гэта ўстанову і даверу да такіх мінімум…
Людзі добрыя, дзе ўзяць бонусы або коды для Jetton?
@qqqaaa купіць у краме
На джой бы што-небудзь
У рамені фрибету 500 р вісіць )
@qqqaaa калі крыху паизучаеш форум) знойдзеш шмат таго, што шукаеш)
@yacubgunit дзякуй за інфу
@qqqaaa учора пісалі прамо вось код, паспрабуй – PROXY 300 р у Jetton
@oktan дзякуй, працуе яшчэ
Хлопцы, можа хто спасці спасылку на Бітсарз, калі ласка?
Хлопцы, можа хто спасці спасылку на Бітсарз, калі ласка?
@h00ya спасылка патрэбна?
@kerv7373 таксама працуе
Хлопцы, можа хто скіне спасылку на Бітсарз, калі ласка?
@h00ya bitstarz200 кропка ком
@oktan. Трэба зараз прайсці рэгістрацыю.
@kerv7373. А на форуме ёсць гэтае казіно?
@irina1985 так, ёсць
Onmoment такая рэвард праграма за дзеянні
ія
@saaha88 гэта ж скам?