Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,308 Адказаў
|
599,831 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Джойка Bezdep2026 бездеп
Джойка Bezdep2026 бездеп
@fktrctq7503 вышэй было
Хацеў напісаць, што гэта нават не дэпазіт, у мяне даўно не было дэпазітаў, дзякуй.
Джойка Bezdep2026 бездеп @fktrctq7503 вышэй было
Я адказ хацеў напісаць, а застаўся толькі тэкст, на які адказваў. Пасля мадэрацыі.
Дзіўна, што Х і рамен морацца зноў.
@lana888 ёсць месцы, дзе ў патрэбны час знаходзіцца 😂 Калі працоўны выкладаю тут😏😁
Новая фіча ІІ праверкі паведамленняў, канечне, крутая, але трэба дапрацоўваць, канечне)
Bons і Murca, нешта таксама ціха
Бонса з снежня не магу злавіць
Пошэўскія свіножабрыя іпальнікі, зусім страх страцілі, куй туды капейкі калі кіну, промік актываваўся, але натуральна нічога не з’явілася, вырашыў спытаць у саппорта прычыну, адказ мяне забіў, вам адключылі бонусы за злоўжыванне! – Спытаў якім чынам я злоўжываў, калі я дэпнуў 1000р, ніякіх бонусаў не браў, гуляў на дэп і выйграў 4000р, як я мог злоўжываць? Яна мне адказала, што яны маюць права не раскрываць дэталі…) Паслаў на й**х. і напісаў, што яны скамеры і пістаболы…
@nikolay_
Так яны ў апошні час наогул о***лі як паглядзець, што joy,x і ўся іхня лавочка. Акрамя таго што з вывадамі пачалі галаву морочыць і доўга цягнуць з выплатай, так яшчэ як атрымаеш выплату хоць адну яны тупа адключаюць ад бонусаў)) я думаю ў хуткім часе іх трэба будзе прыраўнаваць да катоў)))
Выигрышы ў іх у мяне былі як толькі з’явіліся, але ніводнага вываду. Так і кінуў.
@fktrctq7503 праляцеў ліміт – толькі ўбачыў, блін
у rpt у адаенте зевс 30 спінаў за бонусныя ) як вам падабаецца, калі хто адмываў, напішыце
@oktan таксама надзея была, што актывуецца, але не. Не паспеў. У 8 раніцы па МСК. 😔
@sinaloa учора што не паспела? Здаецца, узгадніў мяне😂
Пошэўскія свіножабрыя іпальнікі, зусім страх страцілі, куй туды капейкі калі кіну, промік актываваўся, але натуральна нікога не з’явілася, вырашыў спытаць у саппорта прычыну, адказ мяне забіў, вам адключылі бонусы за злоўжыванне! – Спытаў якім чынам я злоўжываў, калі я дэпнуў 1000р, ніякіх бонусаў не браў, гуляў на дэп і выйграў 4000р, як я мог злоўжываць? Яна мне адказала, што яны ў праве не раскрываць дэталі…) Паслаў на й**х. і напісаў, што яны скамеры і пістаболы…
@bugulma83 так я проста не заходзіў у гілку. Тебе да гэтага проста было) Раніцай толькі прачытаў.
На дэпазіт каму цікава)
@akop591 шляпа кентаўра 😏
@bugulma83 згодзен, я вось планую вечарам правесці справу, мін дэп з крипты, забраць гэтыя 100 фрих, але дэп, натуральна, проставіць на спорт, можа індывідуальна хз. проста мне яны абяцалі за ўсталяванне прыкладання, але падстрыглі, а тут ужо проста прыслалі за любы дэп, хоць многім кантора і не падабаецца, але як па мне, не горш за пошэй, катоў і роялаў, галоўнае, што выводзяць, было б толькі чаго на вывод ставіць…
@nikolay_ Мостбет так-то норм гуляе, але хз які вейджэр на гэтыя 100 фс.. Калі х20, то больш шанцаў на поспех, не х40 ж па стандарту звычайна… Прабуй калі ўпэўнены😏
На бонс так і не было паступленняў?)
пз&@ так і не магу злавіць
Я ў бонз казіно больш не нагой. Яны ўжо задолбалі, ад бонусаў адключылі, і гэтыя прома якія-то днішэнскія.
@ingibordadapkuna, мне ўжо 2 дні не зарахоўваюць (20 фс)