Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,274 Адказу
|
597,968 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nikolay_ калі яшчэ не знайшоў – у раздзеле акцыі і прапановы, у ўкладцы бонусы
@aslanbeko а што там? бонус які ёсць?
@awbred дзякуй, так, знайшоў – там фры па 2р апынуліся, яшчэ і макс кэш х5 – такое сабе ўстанова…
@nikolay_ а мне далі 100 фс па 5 ці 10р, максвін х2, заклад мутны максімальна
@yurii88 а ты добры. так трымаць Юрый. хутка з Кольшчыком прыедзем да цябе ў госці
@olegpetkin не, я з алкаголем не звязваюся, вы лепш да Тапкіна ці да Гусева з’ездзьце
Прывітанне, азартным,
закінуў у бонус пад 200%, што прыйшоў днямі, і атрымаў дадаткова фры-бэт, аднак пры пераходзе ў спорт нічога не загружаецца, чорны экран, падтрымка таксама не клікабельная – і ўнізе сайта, і ў меню ўжо другі дзень.
Можа хто ведае, як зайсці ў раздзел спорту або напісаць ім.
Нібы не Азiно Тры Топары, каб адключаць чат падтрымкі…
@stronggambler паспрабуй праз телегу на сайт зайсці, каб не праз браўзэр сайт адчыніўся, а ў тг
@stronggambler у мяне такая ж фігня, там унізе старонкі пашукай саппорт у тэлеграме, ну я яго знаходзіў дзесьці там…
хаця ён табе і не патрэбны))) адкрыць спорт дапаможа толькі квн, мне так і адказалі ў саппорце
Slotneo прыслала прома, можа і ў вас спрацуе, раней нехта скідаў і ў многіх ён актываваўся SUPER10
@pokerface хоць бы адзін мін-дэп патрэбны, актываваць атрымаецца, а сам не будзе працаваць 😏 Ужо выпрабаваны) Але толькі па іншых літарах і лічбах 😁
@pokerface яны ж, здаецца, больш не прымаюць РФ
@yurii88 фрыспіны ты вельмі слабыя даў. усяго па 2 рублі. калі будзе што пажырней – пішы
@nikolay_ гэта бро як у сукааа казіно ў тг скінуць прома і куй на сайт залогініцца, пакуль залогінішся актывацый заканчваецца, але ў сукааа калі яшчэ з боем можна прарвацца, часам паспееш актываваць ( и добра калі ў той момант аказваецца рэальны бездэп)) то ў Чемпіёне колькі ні спрабаваў ні разу не паспеў грузіцца пыхціць сайт пасля таксама выдае збой, памылку кідае на галоўную ну і адпаведна ўжо ліміт актывацый там і так імха думаю не больш за 50, у іх гэта “фіча” такая таму і адпісаўся ад іх тг, раз у год па святах скідваюць прома на фрыспіны і такое падла супадзенне..)
@glassman з такой колькасцю фс і касмічным вагерам асабліва і не патрэбна такая шарага…
@glassman да, сорры, не быў у курсе, хз што яны шлюць прамо на пошту, быццам чытаў тут у гэтай тэме хтосьці выводзіў адтуль з бяздепа і нават, калі не памыляюся, без унясення дэпазіту, хоць калі так, то хутчэй за ўсё атрымлівалі не з РФ форумчане былі .
@pokerface я так 1 раз 1500р лавіў у яе, успеў. Здавольны, дабраўся куды рабіў у казік, думаю пайду ў суку, гэтую паўтарашы гуляць. А там хренова, за деп 1500))))
А ёсць яшчэ прома на Tonplay?
@artem2801
ці на Jeton?
можа на Чэмпіён ёсць якія-небудзь коды на 200 працэнтаў, напрыклад
@olegpetkin чэмпіён дохлы па аддачы, па маёй думцы, нават проста так депаць няма жадання…
@bugulma83
не згодзен)
@bugulma83 нават дохлы часам страляе, + дэпазіт можна хаваць у спорт і гуляць чыста на бонус, у наш час такое ўжо рэдкасць
@babay29 калі ўчора былі плюшкі ад праекта, а сёння іх няма, значыць нешта ўжо пахне гаўном і таму не варта там знаходзіцца… Бонусная палітыка трэшчыць па швах, так, як старыя вопытныя гульцы іх паслалі на тры літары… А тыя, хто спадзяюцца на лепшае будучыню, да гэтага часу працягваюць гуляць і заліваць… А чэмпіён казіно афіцыйна стаў скамам і нікчэмным праектам…
@babay29 у вейс таксама пракаціць, толькі слоты там для адыгрышу абмежаваныя, пару месяцаў таму знайшоў у спаме ад іх промікі за дэп ад 15$ так там такія жыр стаўкі за спін былі 0.40$ і 0.60$ за спін, пару разоў адтуль выцягваў па гэтай схеме 200 і 120$