Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,158 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падкажыце, дзе выгадней купіць промо ?
@dangeraut.Значыць кідалы ,нечога ў гэтым закладзе нават дэпазіты рабіць.
@qqqaaa
Магу толькі параіць не гуляць у казіно, калі яшчэ не пачаў. Без штаноў застанешся і г.д.
Адгадаў, хто джой паслядэп?
@qqqaaa на Ozon
Сёння бездэпныя фрыспіны ў Адвэнт-каляндары на РПТ БЕТ
@panikerr
Самая фігня там а не бонусы,этот па мэце увогуле хз што ,умовы псц😁яшчэ і ртп там 94
@panikerr дало 3700, з першага спіна бонус злавіў, паглядзім, што атрымаецца
не, гэта анрыл, да 75к трэба падняць балік, каб бонус лічыўся адмытым
@glassman Так там фішка ў правілах адмывання, я адзін раз адмыў, мой акаунт заблакавалі, потым самі па сабе разблакавалі і вывелі, хз што ў іх адбываецца
Гэта канкрэтны скам, а не казіно, каб бонус лічыўся адмытым трэба набраць х20 балансу ад сумы бонуса, а вэйджэр усяго х10, выдатна яны прыдумалі🤣🤣🤣
@afterafterfly у мяне ў гудвіне таксама было – адыграў 2 к і яшчэ дэп просілі на суму бонуса, праз месяц зайшоў, паставіў на вывад і роўна праз 7 дзён вывялі 😁
@nikolay_ У мяне ўсё поле залочана на бонусы, акрамя Джоя. Браў толькі дэпавыя %, двойчы з 20 адкруціў калісьці, і тое на Джой абодва разы, а адключылі ў астатніх. Вельмі незразумелыя тыпчыкі)
@nikolay_ у мяне перад Новым годам быў капец, напісана ў календары зрабі 5 дэпоў любой сумай у рамбеце, і атрымаеш бяздеп фс, але я і зрабіў пяць па сто. Пытаюся, чаму бяздепа няма – пераправілі ў ПД па бонусах. Заходжу на ак бонусаў – тютю. Пытаюся: што да чаго? А яны мне адказваюць: вам адключылі бонусы, фінансавы аддзел. Бред нейкі
Хто можа параіць нармальны Казік ?
@imhappy вулкан топ,гуляй там!
А калі сур’ёзна,што за тупыя пытанні?На сайце ёсць усе казікі,чытай водгукі.
@imhappy нармальны казік для кожнага свой
@imhappy Любы, якога рэкамендуе Latest. Усе добрыя
@glassman Так, гэта з разраду Goldbet Lion – таксама адыграў нядаўна бонус 15$ у іх такая ж скамная сістэма адыгрышу, я на шару на павышэнне адразу абіў, быццам на рэал 15$ паступілі, а вывесці – борода, у саппорт напісаў, кажуць палову сумы выйгрышу задэпазіце, я адразу зразумеў, не ўсё так проста, пайшоў зліў і забыў…
@nikolay_ гэты леон адно часу тоўстыя бездепы-заманухі накідваў) то па 15 еўра, яшчэ больш, здаецца, даваў) а так, здаецца, даўно пра яго пісалі, што не надзейная кантора)
350 ягоная маці рублёў🤣
@h00ya
Лотак для катоў не змяняе сваіх каштоўнасцяў )))
@h00ya Та во всякіх Моторах і Атомах ёсць макс кэшауты па 100 рублёў, і смех, і грэх. Звар’яцелыя ад жаднасці