Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,311 Адказаў
|
600,484 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@wasteomind я таго ж меркавання. Тут бы гэта даўно абмяркоўвалася, але маўчанне.
@pirer644шчэ праверыў на міпедэ і таксама толькі твой камэнт, што вывелі каму там з гэтага скамбэта, астатнім не выводзяць)) падазроны ты тыпок, аднак)
@glassman а я задепіў 15 баксаў і зліў у момант, задепіў яшчэ 10 баксаў і зноў зліў імгненна) ці варта яшчэ спрабаваць у якіх слотах?)
@wasteomind што такое міпед?)
@wasteomind таму што складаюся ў чатах тг, дзе людзі аб’юзяць гэтыя бонусы розныя і бачыў, як людзі выводзілі, вось і пішу
Рэбята, а што з крамай, кошык не адлюстроўваецца?
@lipa а што з кошыкам 🤔 усё нармальна адлюстроўваецца 🤔
@z1vert глядзі сам, я для сябе вычаркаў гэтае казіно, да і там яшчэ кучы слотаў няма
@glassman ну я вось пакуль не зразумеў, цiкаўлюся меркаваннем грамадскасці. Можа мне тупа адразу не пашанцавала, а можа ў іх у ўсіх такі зліў па поўнай
рэальна, прачытаў вас, дуэлянтаў, казіно гуляе як бы “нязвычайна” (у лепшы бок), хаця хутчэй за ўсё з-за першага дэпазіту, канешне…
@babay29 класіка жанру… Зацяга адбылася лудзіка, падсечка і ты ў ў вядры плаваеш… Прыкладна тое ж самае і на першы дэпазіт… Далей становішся рабом гэтага завядзення…
ТОНИ
Тенниси хутка
@gonkongo актывавалася, што дае не зразумела(
інтэрфейс у Тэнісі прама вяртае ў нулявыя)
@gonkongo не магу зразумець, дзе яго ўводзіць, пры дэпазіце не працуе
@babay29 у мяне ў ўкладцы дэпазіт якраз і актываваўся, доўга тыкаў кнопку актываваць, пакуль не зразумеў што яна не працуе) праз enter актываваўся
@h00ya ну энтэрам піша, што ўжо актываваны… знайсці б яшчэ што ён даў
ппц кантора
@babay29 вось і я не знайшоў) кінуў гэта гіблае дзело)
Скрыны не загружаюцца.
Уводзіць у ўкладцы “мой рахунак”
Паглядзець можна ў ўкладцы “галоўная”
Фрыбэт 500. Кф 1,3 – 3,5. Тэрмін дзеяння – тыдзень
@gonkongo
@babay29 мне адразу напісаў, што ўжо актываваны. Мабыць гэта азначае ліміт ўводу
@bugulma83
@lipa браўзэр змені , альбо кэш ачысці
@z1vert ну фіг з ім, у цэлым) на галоўнай таксама нічога няма
Калі бачыў, дай пруф хаця б адзін скрын. Або скажы, у якім менавіта ТГ ты бачыў. У лайв-чат абяцалі ў панядзелак даць дакладную інфармацыю, а ўжо серада.
Агент запэўніваў, што ён прама зараз робіць тэрміновы запыт па маім кейсе і асабіста мне напіша на пошту, як будзе інфармацыя.
Карацей, успомніў, што я нават у гэтую тенниси кінуў грошы, там была акцыя з фрыбетом
Паставіў фрыбет, зачыніў контору, сядзеў глядзеў па тэлевізары… зайшло карацей, адчыняю бк, а фрыбет аказваецца не паставіўся))) калі паставіўся – стаўка прайгрыш, вядома ж