Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 у некаторых проста 4LUCK, у некаторых з адзінай. Паспрабуй як бабай вышэй сказаў. А то ўвядзеш без адзінкі, а яна спатрэбіцца. А так, глядзі ў аглядзе казіка на форуме, там павінна быць пазначана які менавіта код. З адзінкай, ці без.
Паспрабаваў я форбет не адмыў(
@olvlavне выводзяць, развод на дэп
@wasteomind
гэта факт ці твая асабістая здагадка?
@olvlav просяць кучу дакументаў і ўсімі сіламі цягнуць вэрыф. Кароч, нейкая муть
@peterdmitriev1 шмат выводзіш, ці што?
@babay29 Дзякуй вялікі. Нават не ведала пра гэтага бота. Буду зараз рэгацца.
@babay29 Зарэгістравалася я ў Фугу, прайшла цалкам вэрыфікацыю, тэлефон, пошту ўсё пацвердзіла і ўвяла код 4LUCK1 пры рэгістрацыі. Што можна без дэпазіту пракруціць, каб адыграць бонуснымі, каб можна было?
@lana888 нічога. Купляй тут тавар з прома альбо ў стрымераў лаві
@lana888 тут на форуме кеш 1к купі, як варыянт. Я браў, не адыграў праўда)
@lana888 У роялаў усе бонусы за свой адыгрыш… Выключэнне на рубель па прамо… Там за бонусны баланс…
Я купіла тавар на Фугу ў краме на Латесте. Скажыце, калі ласка, хто ўжо браў, калі адыграць – дазволяць вывесці, ці папросяць дэпазіт?
@lana888 калі ў роялах ужо гуляла, то могуць і не запытаць. А так мінімальны дэпазіт для прывязкі могуць папрасіць зрабіць
@lana888адыгрываць то можна, але вялікая верагоднасць, што без дэпазіту табе скажуць дэпнуць суму вывядзення і адкруціць x3. У мяне таварыш так 7к кроўных зліў. Адкруціў x3, засталося 4к, пачаў адбіваць, ну і зліў усё
Дык не гуляйце вы ў гэтых роялаўскіх помыйках… Пастаянна будуць дакопвацца да ўсяго… Канчаныя ўсе праекты ад Royal Partners…
@dinam1tka Так, гуляла ў 1гоу. Вось там прасілі дэп, хоць былі дэпазіты. Блін, як жа яны бесцяць з такой фігняй. Спадзявалася, што тут будзе не так. Карацей, робяць усё, каб не бралі бонусы ў іх і не выводзілі. Аааа, дасталі. Вось таму я і сяджу ў Пошах, бо лепшага праекта яшчэ не знайшла.
@bugulma83 Ой блін, а дзе гуляць? Хочацца яшчэ нешта, акрамя Пошы. Але нешта ў пошуку зусім не шанцуе.
@lana888
ў ва ўсіх роялах калі не робіш дэпазіт запатрабуюць зрабіць дэпазіт роўны суме вываду з прома і адыграць х3, то ёсць будзеш выводзіць 10к – запатрабуюць зрабіць дэп. 10к..
таму перад прома лепш зрабіць хаця б мінімальны дэп
@user37t Ну паглядзім. Што ж рабіць, я ўжо купіла тавар на Латесте ў гэтым казіно. Я сюды напішу, як што пройдзе.
@appolo Я ж кажу, у 1 гоу ў мяне таксама былі дэпазіты. Я ўзяла ад стрымера бонус на 500 р, круціла і 5 к паставіла на вывад, і яны папрасілі дэпазіт 5к і вагер х3. Я, натуральна, паслала іх у эратычнае падарожжа. Таму што будзе цяпер, тое і будзе.
@bugulma83 Ну хто ж жа іграе ў іх сетцы і выводзяць. Чаму ж мне так не шанцуе. Я засмучуся, калі зноў пачнуць выманяць дэпазіт. Ой, пра што я, яшчэ трэба хоць адыграць.
@dinam1tka Ну мінімальны яшчэ можна зрабіць, але вялікія сумы ў неправераны праект як-то зусім не хочацца дэпаваць.
@lana888 Цалкам самаадключэнне зрабіў у роялах, бо там рабіць няма чаго. Бонусная палітыка жадае лепшага. З любога прома бездэпазітнага будуць качэлі пастаянна… І знойдзецца прычына, каб не вывесці… Зрабіць дэпазіт роўны суме выйгрышу… Кароча, самі глядзіце, куды лезеце…
@bugulma83 гэтыя ідыёты гадоў 2-3 таму мяне ўсюды адключылі ад акцый, бо браў па панядзелках 50% на дэпазіт… ну і быў у плюсе
@bugulma83 Ну а якія нармальныя праекты тады па тваім? Куды лезці тады?