Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,064 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 пасля адмывання на балансе 60 пакінулі
Студняк цяпер нейкі на бонусы
@glassman Грац! Падкажы якой краінай адкрываецца прагмат, нешта ў мяне ніякія не падыходзяць. Пад замком увесь прагмат
@md1nosaur Play Fortunовский вини спампуй, ён нармальна адкрывае слоты прагмата
@md1nosaur Турцыя
Я адзін відаць,у гэтым бетиндере не адмыў) увогуле не гуляў у мяне,альбо ўвайшоў не ў тую дзверы
@van браты па няшчасці, вельмі прыемна 😂
@bugulma83 ну воо, нашы людзі😃👍
Ёсць інфа тыпу калі бонус адыграць, то можна далей падымаць з яго?
@glassman дай казік і прамо на бяздэп
@god Bettinder кропка com
Пошту пацвердзіць і прайсці KYC2
Вылізе паведамленне, што 20 баксаў налічылі
Bettinder гэты шнягa яшчэ тая. Абвінавацілі, што ў мяне два акаўнты. Адзін акк, вериф прайшоў. Потым галаву шаталі нейкі час і прыдумалі адмазку) Куй з ім.
@bugulma83 дзякуй табе вялікі))))
@sinaloa дэпаў збяруць і гуляйце паходу)
@van не адзін:))) я там не граў, а значыць таксама не адмыў:)))
Хлопцы, а fugu я так разумею рояль чик навенькі? 17-ы калі гэта іх:))) ну па ўмовах бонуса, аформлены і г.д. на 99% з шарашкі
@gans2115 так, ён у іх навенькі)))
@gans2115 мяне там аўтаматам ад бонусаў адключылі, нават не стаў дадзеныя ўводзіць, выйшаў і да хераў гэтую за@упу😏
Роялы тыя яшчэ жукі, кучу казінох понасаздавалі і гоняць туды‑сюды трафік
Хз хто там пастаянна гуляе
@loveohlove год таму гуляў шчыльна, потым заблакавалі сетку, у новых цяпер нельга гуляць
@bugulma83 я аказваецца даўно зарэгістраваўся там і зліў гэты бонус,,,,,,,,
@dobronx баба з возу – кобыле лягчэй… Прыблізна тое ж самае і з роялямі… 😏 Ад колькасці вырабленых праектаў лепш не стане😏
@loveohlove раней Роялы былі топчыкам, прыкладна да 2024 года. Потым скочылі жудасна, таксама перастаў гуляць. Стаіць у адным казіку з бонусаў выйграць хаця б пару дзесяткаў тысяч – адрубяць ва ўсіх)
@loveohlove я толькі ў іх і гуляў да сярэдзіны чэрвеня мінулага года, неее, хлусюуу, ужо пазапрадумага, час бяжыць:))) да сярэдзіны чэрвеня 2024. Вельмі ўсё падабалася, дарэчы самыя такі выйгрышы нармальныя і былі амаль усе там: толькі ў доа першым і другім, і ў азійскім дзясяткі заносаў ад х2500 і больш. Больш за 150 скрыншотаў у мяне ад роялаў з выйгрышам ад х1000, нават палічыў як- то:)))) Так што гуляць можна было там. Вось калі beef адкрыўся, у ім гуляў, увогуле нічога. Карацей што да 12-га lex – гуляць можна было, што да 5-га Izzi – лепшыя, па-мойму. Ну хто-небудзь яшчэ за старду топіць 8-ую.
Паспрабую ў гэтую fugu, у краме ўзяў косар, дэпаў напэўна не буду.
Да beef у іх хоць на першыя 3 бонусы не было максімальнага абмежавання на выйгрыш х10, так можна было, а з гэтымі х10 – ненавіджу! Напэўна ў гэтым fugu таксама, не глядзеў пакуль.
@glassman у цэлым вывелі 50 баксаў, деп атрымліваецца ім у падарунак, чысты навар 40, на халяву зойдзе)