Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хаця хз, быццам сапраўды сталі на шлях выпраўлення, і абароты ў іх, згодзен, зусім не як у котах, улічваючы, калі гэтыя прома былі разлічаны на тых, хто дэпіў такія сумы ад 15 да 50, верагодна частку тым, хто адыграў, вывелі, частку адсеялі, зноў жа не сцвярджаю, што гэта так на 100% .
Мне ўвогуле, калі шчыра, па барабану )) бо не дэпіў і ні адно промо не сработала, а так рад за тых, хто адбіў і ўдала вывёў.
@akop591
Так ён проста спрацоўвае, калі хапала дэпазітаў, але адыграць – без шанцаў, гэта зрабілі як замануху, нехта ж і застанецца або дэпніць))
@lana888 Так, гэта сумна, я таксама заўважыў, што актыўнасцяў значна менш стала. Прыкладна з канца лета-начала восені.
@kazhim14 такое ёсць толькі як тыя, што па панядзелках даюць 100р х10 макс 500
@babay29 трымаю ў курсе
Таксама нам патрэбныя селфі з сапраўдным пасведчаннем асобы і яшчэ адно селфі з вашай вулічнай адраснай шыльдай
і гэта казіно з’яўляецца спонсарам топавых футбольных каманд)))
S4F7TXTY3FKOO
ZUX446WJNRQ66
BNKBNPSI2KCTW
A3LKFQ6SY5B5W
6ZDHDF67JNP6K
QPZYRVOOO4DU2
ZAZ46KF5DULDO
LNB4LFTKISKMI
WEUQUJXY6PWEO
джой апошнія толькі скінулі можа яшчэ жывыя
Вывялі з дракона каму ці баняць усіх?
@pokerface Раміс, прывітанне, бра! Так, я б ім асабліва не давяраў – проста ў пляменніка ў іх зайшло, калі яшчэ пуш не пайшоў: ён у новым Дынаполісе з рукі па 7р споймаў 75к, так вывелі на другі дзень, і галаву не рабілі. Я сам там максімум да 10к выйграваў, так па дробязях – часам 3, часам 5, але і дэпазіты ў мяне там былі па 100р з піастрамі…
@chupa521 коды працуюць👍
@pokerface гэта нейкі бездеп?
@god дзе лям 600
Slotneo выводзяць у РФ? Пардон калі баян
@wasteomind па іх правілах – не, але нехта з форуму выводзіў 50
Як быццам вы на сустрэчы, Бабайіч))
@chupa521 дзякуй, актываваў
хто праходзіў верыф па адраснай таблічцы дома, ёсць там якія-небудзь асаблівыя патрабаванні да фоткі ў іх? ну тыпа трэба быць без шапкі ці нешта падобнае
проста мне каб сфатаграфавацца – трэба ехаць праз паўгорада)
@chupa521 ніводзін не дзейнічае ( так чакаў іх
@pirer644.Лепш не гуляй у гэтай шаразе)Сёння табе 1000 рублёў вывядуць )а пачнеш дэпазіты рабіць,калі добрую суму выйграеш пачнуць табе галаву замарочваць (
@babay29 у кожнага свае зайобы, могуць папрасіць адно вока зачыніць, сфатаграфавацца ў поўны рост, ты лепш у іх спытай што канкрэтна яны хочуць бачыць на гэтай фотцы
@glassman Трэба падскокнуць да ўзроўню шыльды, каб галава і шыльда былі на адным узроўні!☺А, калі без жартаў, то такую фігню бачыў шмат гадоў таму ў нейкім гоўнабуке, я ўжо думаў, што такою фігнёй не маюцца, а аказваецца – не. А самы прыкол, калі на доме няма такой шыльды, я бачыў шмат такіх дамоў або проста нумар дома, а яны докапаюцца: “А дзе назва вуліцы, што гэта менавіта гэты дом, што ў пашпарце?”. А ўвогуле – гэта проста яшчэ адзін спосаб затрахваць з верифом!
@reddog123 ну я гатовы быць затраханым))) сума добрая для мяне
@babay29 Прыстойная сума? Я проста не ў тэме твайго выйгрышу.
@babay29 сумна будзе быць затраханным і абвінавачаным у мультах🤣🤣🤣
@reddog123 для МЯНЕ так, а многія пасмяюцца з яе… я яшчэ не выкладаў скрын, бо хер ведае, чым скончыцца вериф у гэтым playbet
@babay29 Ну, тады ўдачы! Калі вырашылі дакопвацца, то як ты ні сфоткаешся на фоне свайго дома, ім усё роўна нешта не спадабаецца.