Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,809 Адказаў
|
621,049 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@van у асабістыя паведамленні кінуў
@bugulma83 а што даюць фрыспіны ў Твіне ?
@igor9555 так пісаў ужо,ўсё яшчэ шукаюць.
@lipa вывеў з бездэп кодаў па адным разе,з абодвух казіно.
@nikolay_ ну хз, чаму там не пускае, у мяне рублёвы рахунак з адкрыцця
занос
І вывад адразу ўсяго баліка да капейкі
@john_win на паскарэнні, потым аўто ўключыў. Адмыў за 15 хвілін гэты самалёцік.
@sinaloa без шанцаў 😁
@nikolay_так вось таксама цікава. Гады тры таму было такое можа хто ў курсе? У рокс казіно або сол казіно або битстарз казіно (праверана) заходзіў у деталиве2 у свой акаўнт адначасова з кампутара і тэлефона. На рахунку 1000 стаўка 4.50 запускаў слот на кампе і на тэлефоне выявы круціць розныя бонускі натуральна выдае то на кампе то на тэлефоне. Запускаў адначасова дзве бонускі і там і там сумы розныя. Справа ў тым што гуляючы на кампе і на тэлефоне адначасова слот вылічваў і забіраў 4.50 рубляў за ўсё. як так? хз. (казіно напэўна ведае) Увогуле з аднаго стрэла адным патронам адразу два зайцы.
@bugulma83 цяпер хоць зрабілі, што можна выводзіць адразу касар гэты на піастру, а не 1050р мінімалка, што трэба яшчэ падняць як раней было або праебаць.
Я не паляніўся, і пайшоў у Ауфе спытаць, хоць мне ўсё роўна, а то вы хутка з розуму зойдзеце. Мяне ўжо паднімалі мін-бэт, я вышэй пісаў. Вось адказ. (усё хлусня ад першага да апошняга слова) Нетенту напляваць на мяне і гэтыя капейкі. Усе пытанні к бораву.
@igor9555.Гэта любое ўстанова так настроена )спачатку нам даюць капейкі)а потым робіце дэпазіты спадары )
@staryydrug так калі я нічога не блытаю, боров даўно ад гэтых праектаў адмовіўся, калі пад ім яны хадзілі, мне бонусы адрубілі, а потым улада памянялася і бонусы ў мяне зноў актыўныя, канешне дзіўна, што мяне на рублёвы рахунак не пускае ў гэты слот, выдае «гра недаступная ў вашай валюце», як толькі змяняю – адразу запускае, штосьці яны там мутзяць…
@sinaloa напісалі ў падтрымку, напэўна таму знізілі да мінімуму, каб выводзілася без лішніх спінаў😏
У бк плюсавым гульцам стаўкі рэжуць да мінімуму, у казіно наадварот падымаюць мінімалку ))
Тут у ауфе акк свой не чэкаў, хлусіць не буду – што і колькі, але памятаецца ў Play’n GO у тым жа Reactoonz спачатку мінімальная стаўка была дзе-нідзе 8р дзе-нідзе 10р, пасля паднялі адпаведна да 16р і 20р, цяпер амаль усяды 20р, акрамя некаторых казіно, напрыклад у 1xSlots там мінімальная стаўка ў гэтым слоце ўвогуле 40р. Так што сапраўды яны могуць часам змяняць, павышаць стаўкі. У гэтай сітуацыі, выпадку – не чэкаў.
@bugulma83 дак па сутнасці так і павінна быць. Бо ён такі адмыў, а потым зліў, спрабуючы падняць гэтыя 50 рублёў, скажам. Ня добра атрымліваецца. Вейджэр сам па сабе выконваецца вельмі рэдка. Дарэчы, вывелі за хвіліну.
@nikolay_ ён ніводнага пруфа не паказаў аб продажы ўсёй гэтай памойкі. Як пачалі аффаў кідаць на лямы/затрымліваць выплаты хайролерам, ён рэзка закукарэкаў што “я ўсё прадаў, мне пытанняў не задавайце, а проста верце”. За нязручныя пытанні адразу бан у тэлеграме і на стрымах. Так што даверу няма да якой-небудзь там міфічнай продажы. Ён нават Slotum не прадаў гэты забыты ўсімі, не кажучы ўжо пра сетку крыптабосса.
А бонусы нам усім масава ў мінулым годзе ўключылі, каб хаця б якія-небудзь депы вярнуць на пакінутых акаунтах (большасьць з нас жа депае пад бонусы, па звычцы). Таму што праблемы з выплатамі пачаліся. Дзіўна яксьці ўсё гэта супала: уключэньне бонусаў і скаргі на мільённыя невыплаты.
@sinaloa качай прэс у бк😁
хто ведае слоты з механікай як у прагматычных Gate of Olympus і Starlight Princess? акрамя Golden Penny ад Playson
@babay29 правайдэр попиплей, там шмат падобных, яны скралі ў многіх слоты і механіку…
@babay29
правайдэр barbarabang
слоты Royalty of Olympus і г.д.
@pokerface так плюсавых гульцоў адзінкі, іх напэўна па пальцах пералічыш, бро. У асноўным усе ў тильце і канкрэтна.
Чакайце, акі ў пошэй, депаў даўно не было, у бонусе фрыхі віселі, вагер х 60…
@nikolay_
так гэтыя падлюкі індывідуальна заўсёды кідаюць
нядаўна ў х 50 спінаў па 40 кінулі, я аж ахуел ад шчодрасці
яшчэ і вейджар 30 быў
Мне толькі на плячо гэта прыйшло, шо за латарэя – у душы не разумею, а ў бонусе як заўсёды пусто![]()
@maliteg
у бонусе выйграваў у латарэі таксама 5к
могуць залічыць у бонусы з вэйджарам быццам х3 або х5
так што табе пашанцавала
Фіга тут двіж – як заўсёды ўсё прапускаю ) ўсім добрага дня