Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,940 Адказаў
|
577,584 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@oktan mr.Bit ужо як год, здаецца, зачыніліся, а Slot V і Аплей дагэтуль мне лісты шлюць з бонусамі за деп. кста іх сетка сышла з Расіі, цяпер яны тыпа на Еўропу арыентаваныя
Як часта ў твина знікае спосаб вываду на банкаўскую карту?
Піша часова недаступны
@stronggambler о, а сёння такое ж паведамленне прыйшло ад іх і спрацаваў код
@nikolay_ У мяне з пг софт такая ж гісторыя) У bounty showdown так і цягне пастаянна…
@kazhim14 у пгшцы можа нармальна наваліць калі слоты на аддачы. Браць таго ж бандзіта норм слот
@kazhim14 я сёння 2 рэтрыгера ўпіймаў у баунці, ну і як звычайна 70 працэнтаў пустых спінаў у бонусе, але ўсё ж х 400 дала :)
@dek555.Калі мульт і калі яны дазволяць гуляць, то зрабі скрын, каб быў доказ, што яны дазволілі стварыць мультык) каб потым пры вялікім заносе не было праблем з вывадам…
@robingood
@malinka ну гэта натуральна. Нядаўна менавіта так са мной і здарылася. А доказаў няма, што падтрымка сама дазволіла стварыць мульт і заблакаваць стары ак. Толькі казіно іншае.
У бонус далі фрыбет 1000 руб за дэпазіт
@sevensavage казіно ад пошей як разумею?
@igor9555 Так. Казіно-х, рамен, джой і бонс
Не ведаю, можа камусьці будзе цікава, спадзяюся паспеяце, сам толькі што запоўніў форму, памераў ужо мала засталося, пераважна вялікія. Толькі для РФ.
@pokerface падкажы, гуляў там? Нармальнае казіно?
@lemonad83 не, не каталі на свае, ні аднаго депа, толькі бездэпам скарыстаўся, даўно ўжо не памятаю, за рэгу давалі што ці 5$ зліў іх і не граў больш, нічога не магу сказаць, вось другі раз гэтую акцыю юзаю і ўсё)
@akop591 неа , не дазволілі , сказалі выбачайце але мы не выдаляем дублікаты .. ну і фіг на іх
@kazhim14 во-во, адзінае радуе, што ён у плюсе ўвогуле, калі сесія ўдалая – то там усё твар у бабках
Рамен 500р фрыбэт за 500, казіно х адключылі мяне ад бонусаў, акрамя пасля дэпа, Джой казіно стаўка без рызыкі 2500 далі.
@shono.Яны людзей пакідалі і зьехалі (
@pokerfaceок, дзякуй за зваротную сувязь!
@lemonad83 норм каз. Я адтуль пал ляма вывёў за палгадзіны на крыпту. Без верифікацыі. +тут ёсць эндорфина з 98% RTP, на аматара.
@barondopampumДзякуй, усё думаў туды дэпнуць, напэўна тады рызыкну!
@dek555
то бок ты можаш уводзіць паследэпныя прома? і бонус з’яўляецца ?
@barondopampum а што за казіно можаш сказаць?
@dek555.Ну не выдаляюць дублікаты )А так дазваляюць гуляць)