Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,631 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзіўна, быццам і халява якая-небудзь, але ў мяне зусім няма жадання нават лагініцца ў гэтых 2 сметніцах, назвы якіх пісаць не буду, каб не рэкламаваць гэты скам, іх галечныя 10 спінаў раз у тыдзень з кэшаутам, суму якога сорамна называць, бо многіх можа вывяргнуць, у агульным то я не лудык, то гэтыя 2 сметніцы настолькі мне сталі абыякавымі, што я лепш колы ў вулканах пакручу, з іх хоць выйграваў і выводзіў не раз, а гэтыя 2 нядзельныя паганкі, апроч зневагі, іншага не выклікаюць…
@nikolay_ выдатнае казіно Буй трымайце Буй
@nikolay_ а падкажы, у якім вулкане можна колы пакруціць
хаця я напэўна ўжо ва ўсіх вулканах ёсць
@volf777 ты ў якім годзе застряў?Якія вулканы)вулканы шлак.
@robingood я ў марафоне і ў Эверум толькі шчас гуляю но рэдка
@robingood відаць не ў мінусе
@volf777 лев, клубніка, эльдарада, балівуд, у іх раз у суткі бездэпа колы можна круціць, у коле можа выпасці бездэп, усюды розныя кешаўты, у некаторых 500р, у іншых 1000, у клубніцы самы тлусты 3000 можна зняць, па касару выводзіў не раз адтуль, там прынамсі ўсё стабільна, а гэтыя шклякі фрыкі па 80р давалі, з якіх 400р макс кеш, такі сорам, маглі б і па 8000 за спін налічыць, кулі кешаўт усё роўна 400р…. Для школьнікаў, бадай, маркетолагі стараюцца, у такую памыйню лепш не капейкі не дэпіць, лепей не спорт зараджаць, або ў іншыя казіно, дзе хоць лаяльна ставяцца да гульцоў, а не выціраюць пра іх прычыннае месца, у выглядзе 400р кешаўта…
@nikolay_зразумеў
Ніяк я не магу перамагчы фаер спин, колькі разоў яны прысылалі бездепы, апошні быў самы тлусты 250$ не адыграў, потым клаў некалькі разоў пад каляндар, вывады ў іх ад 50$ я клаў па 5-10-15$ ні разу да 50 не даходзіў, 43 было максімум і далей з’ядае, прабаваў на спорт ставіў, ні разу не выйграла стаўка… Казалася б забіў гуляй у іншым, а не – нейкі спартыўны інтарэс з’яўляецца, як гэта так ні разу ні аднаго вываду… )
Я нядаўна на марафоне вырашыў на стаўках падняць. За гадзіну ўсё зліў. Кароч, ну гэтыя стаўкі. 😄
У чацвер Эверум даў 10 спінаў. Далі бонусаў 20 баксаў насіпалі. Вэйджэр 30 прычым у тым жа слоце адыгрыш. Круціў круціў – усё ў топку. Няпруха.
@lipa Нічога не працуе , ты проста яго яшчэ не юзаў .
@nikolay_ мне аднойчы далі 20 спінаў без вагера, яны далі амаль 300 баксаў
@pirer644 ты, напэўна, да гэтага там прайграў у 5 разоў больш, вось і далі, а звычайным гульцам, кешаўт у 400р каб не абляпаліся…
Зараз там таксама зарэгаюся, можа дадуць бездэп😊
@volf777 а мне наадварот там шанцуе, зручна дэпіць ад 100р з піастры ці крыпты, промікі раней часта дасылалі, цяпер перасталі, а так не раз кідаў туды 100р і выводзіў па 1500 са спорту, у іх, дарэчы, вельмі зручны спортбук, усё пад рукой, не так як у іншых, каб знайсці фору трэба паўгадзіны лістать, да і выводзяць вельмі хутка, іншы раз туды дэпаю, літаральна ўчора кідаў 100р, у пг софт да 660 падняўся, паставіў прэс, кешаўт 3000 не стаў здымаць, апошні матч Бетіс – Вільяреал, абодва заб’юць стаяла, рызыкнуў, але дарма… А вось Mostbet кантора херня, 2 дэпa так і не прыйшлі, саппорт ущербны, да і бонусы такія ж х1, па-мойму, Марафон кантора норм!
@nikolay_ ні аднаго депа не было, проста прыйшло пісьмо – 20 спінаў у шугаре, вось выпаў бонус, 3 ретригера, я потым яшчэ шукаў хто вэрыф пройдзе, мульт быў, вывялі імгненна
@nikolay_а на піастру як з карты можна рабіць? Колькі мінімалка?
Я таксама хацеў каб была магчымасць ад 100 рабіць але нейкім чынам Ладу зусім не далі з крыптай. А піастру туды кладуць што ад 3000, здаецца.
@volf777 Ты крыж ці школьнік? Пішы граматна!
@ishkanderkaa так, было ў асабістым кабінеце. Праўда, нічога не дало, але гэта ўжо асобная тэма
@lemonad83 так т9 вось і памылкі
Фрыбэты ёсць на новых казіно?
@volf777А хто такі крыж? 😃