Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nuk0s Ну і бачыўшы аднолькавы софт і казаць, што гэта адна сетка, таксама такое сабе
@pamujiek факты чым замацаваныя? тваім адным словам?
@nuk0s ну я ж кажу, ты пра падтрымку больш ведаеш
@nuk0s па тваёй логіцы ў падтрымку ўвогуле няма сэнсу звяртацца, бо ім нельга верыць
@pamujiek ну я такое пісаў толькі пра новы казік Reels і ў асноўным так і ёсць. Сетка Роялаў таму доказ.
@nuk0s Ну добра, калі ты лічыш, што падтрымка абманвае, то адкуль у цябе інфармацыя, што reels гэта поши?
@pamujiek Верна. Людзі з падтрымкі ніколі на 100% не адкажуць на тваё пытанне каму што належыць, альбо таму, што ім так сказалі, альбо з-за незнавання.
@nuk0s Ну вось такую інфармацыю яны павінны ведаць. Не бачу сэнсу далей перажоўваць гэтую тэму. Застанемся пры МАЁМ меркаванні 🤣🤣🤣🤣🤣
Дарэчы, хто ў даме нв гуляе, амаль ва ўсіх казіках далі спіны ў bonanza billion. Вось толькі колькасць усюды розная, дзе 5, дзе 7, дзе 10 спінаў. Праверце, можа і ў вас ёсць.
@pamujiek ну паспрачацца ніколі не шкодна
@pamujiek
Як ты лічыш, ці будзе казіно пераліваць трафік канкурэнтам на той жа платформе?
У Раменбет Джой пераліваў траф, прыйшоў ліст на пошту калісьці з тэкстам што вось рэгайцеся, новае казіно, супер пупер . Цяпер ад Раменбет прыйшоў такі ж ліст пра Reels. Ці ты лічыш, што яны проста так рэкламяць левае казіно і раздаюць туды бонусы?)) Да таго ж ёсць кантакты менеджараў, канкрэтна магу сказаць што гэта адна хурма)
@pamujiek
Яны ўсім кажуць ,што ў казіно людзі мільёны выйграюць і не прайграюць. Аб чым ты ўвогуле гаворыш? Падтрымка табе можа нешта сказаць па партнёрцы ты думаеш?) Наіўны, нядаўна ў справе што лі?)
@hunterhunter падатрымліваю!
Рамен сёння здзівіў, на крыпту за гадзіну вывелі, хоць апошнім часам мне выводзілі больш за 24 гадзіны.
Рамен, джой, икс, бонс и рилс гэта адна сетка. Мяне ад казіно икс прыходзіла рассылка: вось заходзь, мы ўжо зарэгістравалі табе акк на размене. Таксама і на бонс кідвалі спасылку і таксама самі рэгалі акк. А бонс кідаў спасылку на рилс..
@lemonad83 ого, трэба будзе чэкнуць
Рамен мне таксама за гадзіну выводзілі
@lemonad83 эх, што адбываецца-то, раней гадзіна была нормай, потым яны пачалі выводзіць суткамі, цяпер зноў за гадзіну, спадзяюся зноў стане нормай..
Хоць у рамен цяпер толькі палову стаўкі без рызыкі, у асноўным дэпаю
@loveohlove сёння бонус саслалі 2800р за дэп 1400,вегер5. Узяў, адмыў, вывёў.
@loveohlove спадзяюся, гэта на ўсю сетку распаўсюджваецца
Тожа сёння рамен бонус за дэпазіт прыслаў, а бонс стаўку без рызыкі
@nuk0s папаўняеце 5к, затым 50к і ставіце на кэф 1.3 і лутаеце 5к фрыбэт. Так, такое сабе, але толькі так мне здаецца можна гэты вейджар закруціць)
@lemonad83
а колькі аккаунту?
@kalendula з самага пачатку ў іх
@nuk0s але для тых, каму прайгрыш 50к не ўдарыць па кішэні