Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
596,938 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dobronx вось гэта дзіч, адмыў за свае. Змарна час марнаваў.
Странна, заказваў у краме ў хайп пасля дэпазіта бонусную гульню і фрыспіны. Бонусную гульню купляў раней на 4 гадзіны ўчора, чым фрыспіны. Сёньня прыйшлі фрыспіны, а бонускі няма, дзіўна🤷🤗
@rustik41 дзе? У пледзе?
BONS 20фс чакайце
@dobronxя выводзіў даўно, на Skrill яшчэ, 2-3 дня заняло… Але гэта было даўно, цяпер мне здаецца, з крыптай павінны хутчэй апрацоўваць
@babay29 Там у іх я так і не зразумеў, што сума дэпазіту нібыта не ўплывае на бонус? Ці промакоды ўсе розныя? Не пішуць жа, што канкрэтны промакод дае, дэталяў не хапае
Агульны кэф невялікі, але як Наполі Парму не змог выйграць учора,
загадка, аднак. 🤔
@god.Бягу браць)А вейджэр які ?)
@amernmes проста да актывацыі кожнага кода павінен быць любы дэпазіт, хоць тысяча, хоць мільён, даведацца, што даюць коды, можна толькі пасля яго ўводу
пару разоў былі тлустыя коды, тыпу 5к бонус з нармальным вагерам, рады такое можна і заліць дэпазіт было
@akop591 калі прыбяжаш – адчыні ўмовы і паглядзі
@god індывідуальна выбарачна
@ewgen99 ага… Трэба, ты правы…
@diggidondon ахахаа ,а ты смяшны, Депнуў 45 ,вывеў 50. Каму там патрэбны гэтыя 5 баксаў. Занесеш 5к$ – тады гэтыя тэрмсы пачнуць працаваць . А зараз депай далей – яны чакаюць цябе
@zalupesku сам сябе пра цытую, узяў бонус 125 прац, вагер,в hype адмылі, на вывадзе 8 гадзін, цішыня, акк верифікаваны, вывады былі, запыталі чек дэпазіту пдф,отправіў, усё норм і цішыня.
@ewgen99 пры чым тут колькі я раней дэпнуў? Ты канструктыўна не навучыўся размаўляць? Маё пытанне было, рэжуць ці бездеп і ці можна гуляць вышэй за макскэш…. Але ты з нейкага боку ўлез са сваім скрыншотам тэрмсаў… Я ж не пытаўся, якім краінам дазволена гуляць)) але ты ж разумнейшы за ўсіх))) без абрадаў. І я табе паказаў, што не заблакавалі і вывялі. І так, я цудоўна разумею, дэпоячы туды, якія рызыкі нясу. Раю я каму гуляць там? Не. Гэта мой выбар.
@diggidondon прыкольна што вэрыф прайшоў, калі ў іх забарона на краіны СНД. Я шчыра кажучы здзіўлены
@zalupesku запівай вадой , я ў крыптабосе перад кожным вывядзеннем праходжу верифікацыю ) і чакаю па 12 гадзін
@belbetwinet я ў криптобосе гуляю раз у 3 месяцы і таксама вериф просяць заўсёды
@belbetwinet ну і цырк, навошта там гуляць працягваеце?)
@dobronx мне падабаецца, калі такая поепень ))))
Учора прыйшло пісьмо ад гэтых скамераў, там з тона можна дэпіць 1.6$ якраз на камсу капейкі трымаў, дэпнуў – нічога не прыйшло, сапорт у іх гэта асобная тэма, тупей і абсурдней падтрымкі я не сустракаў, на пытанне што з дэпазітам, кінуў у чат хэш і скрыншоты, адказ проста забіў…. мы робім усё магчымае… Я ім адказаў, што мяне цікавіць канкрэтнае пытанне пра дэпазіт, які не паступіў, адказ такі ж…. чакайце мы ўважліва вывучым сітуацыю…. Карацей на 2$ закскамілі нагла, зусім ужо гэтыя лоханкі берагі пераплутваюць апошнім часам… Мост бет туды ж, прыйдзецца на іх водгук напісаць, як бы гэтага не хацелася, але я напішу, я іпал гэтыя рогі…
@belbetwinet дзіўныя ў цябе фетышы, канешне ахахах))) я наадварот стараюся катаць там, дзе мазгі не паряць
@nikolay_ даўно ўжо чытала артыкул пра крыпту, што маленькія сумы вельмі часта губляюцца або доўга ідуць, раяць ад 5 баксаў….
@nikolay_
я нават папаўляючы там больш за 5$ яны ўсё роўна згубілі дэп криптай мой, чакаў паў дня. Зайшоў туды ўпершыню і больш не адкрыю ніколі, напэўна. Саппорт у іх гэта ўвогуле мрак згаджаюся
мяне на 12 даляраў дэп ашуравалі яны