Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut таксама гэтае казіно даверу не ўражвае. Не рашалася там і няма жадання
@dangeraut учора таксама глядзела і ўвесь час з’являліся прэтэнзіі да гэтага казіно, ну там відаць праблемы пачынаюцца пры вялікіх выплатах. І вельмі многія пісалі, што спачатку вывелі, а потым капец))
@dangeraut. Сарай як ні ўпрыгожвай, сараём і застанецца 😏
Дык паглядзеў – там такая куча закрытых скаргаў, значыць не спяшаюцца адказваць, а значыць і рэгіцца там сэнсу няма…
праверце пашту, у бонусе прапанавалі 30 еўра за дэп 1
@h00ya а мінімальны Деп ёсць разве там ад 1 долара? У мяне вроде ад 1к у крыпце быў
@x10000 мб, яны для заманухі указалі 1 еўра) можа і ёсць там мінімалка, пазней буду правяраць
@x10000 знайшоў icash 2 еўра але што гэта такое ўвогуле – ні малейшага ўяўлення
@dangeraut да вось я таксама такое памятаю))
Хлопцы, хто-небудзь адгадваў прома ў джэце ў іх у тэлеграме, я хз ) усе лічбы перабіраў, прома няправільнае
@oktan ён памірае за секунды) не заўсёды паспееш нават лічбы перабіраць) але некалькі разоў я паспяваў)
@dangeraut ну гэта нейкая еўрапейская плацежка, мабыць, і па сутнасці калі заходзіць з жаданнем пагуляць то і 1к можна спакойна дэпнуць і атрымаць яшчэ 30 еўра зверху, + нейкі буст на дэп па тыпу 100-200% калі ёсць то цалкам нармальна, на 1к нагуляешся гарантована)
@nikolay_
Табе Акоп і катаў параіць 😀
@x10000
вакол абману, вакол абмаааан….. нас ашукалі расьходзімся) проста 100% да 3к(
@oktan Учора адгадаў з другой спробы лічбу. Атыграў бонус на 10к. 7к паставіў на вывад. а раніцай прачынаюся акк у блоку.адправілі на вериф. вось сяджу чакаю спасылку каб вериф прайсці
@amernmes я ж не спрачаюся ) ні ў якім разе) проста выказаў сваю думку як прапісана ў гэтым бонусе ўмовах, таму і падмацаваў скрыншотам, як і ты сваё, магчыма мы абодва правы – там столькі пунктаў у правілах, што сам чорт нагу зламае, ніякага спрача, чыста абмен інфармацыяй.✌️
@medniy007 Што гэта быў за промік? І дзе ўдалося адыграць?
@h00ya на той тыдні 300% прапаноўвалі за дэп у крыпце, позна ўбачыў, гадзіна заставалася, так то рубель іншы можна пад такое дэпнуць, адкруціцца, канечне, навряд ці, але хаця б наіграешся))
паспрабуйце ў покердоме коды STRFC9OI STRMMIV1 STRJ1TO1 STR8X8UF, сам не магу праверыць, бо забанены
@babay29 мёртвыя
БК Леон у календары фрыбэт 500, можна ставіць на экспрэс.
@pamujiek ён, па-відаць, у ўсіх розны, у мяне % да дэпазіту на спорт
@ginger777Магчыма, але ў большасці выпадкаў у ўсіх аднолькава. Ты ў цупісе хоць правяраў?
@pamujiek усё зразумеў сорян, затупіў трошкі) я ў цупісным залочыўся даўно і забываю пра яго)
@ginger777 цупісны лохатрон, сам там не гуляю, прайграў там дэпазіт, стаўку зрабіў фрыбэтам пад які дэпаліў, стаўка выйграла, пры спробе зрабіць вывад, баланс проста спісалі і адключылі бонусы, я ашалеў ад такога кідака цупіснай шарагі, куды толькі не пісаў… Бязсэнсоўна, гэта іпаная мафія, канцоў не знайсці, яны нідзе не складаюцца ў членстве, але якімсьці чынам прысутнічаюць… кароч, куды толькі не пісаў… бяссэнсоўна… Нават на староннім рэсурсе прэтэнзію складаў, там ім рэпутацыю хоць знізілі і назвалі такое недапушчальным… Галоўнае была б сума значная, а то 2500р… Таму адразу выдаліў гэтую лохоўскую помыйку…