Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ewgen99 толькі б ляпнуць што) койны набіць🤣
Lollybet 5€ без вэйджара на рэал балик у адвэнт-каляндары
Было вечарам, круціць нам не было чаго, мы зайшлі ў таннавенькі вулкан…
ЗЫ. Максшеі з бяздепаў у вулканах і буях і іншых шчодрых х1
… дзе-небудзь нас наепываюць…
@nikolay_ што тычыцца вулканаў і клубнічак, дык я пас😁 Неча рабіць, ці што?😁
@bugulma83 для мяне галоўнае, каб выводзілі, а там вулканы, пелікані, бакланы, няхай як хочуць, так і называюцца…
BNSCDSNG4QVT7Q
Бонус пасля дэпазіту
@nikolay_па чутках выводзяць, але я не рашыўся там дэпаць… Няма надзеі на гэтыя сумніўныя праекты….
@bugulma83 та я пра дэп і не пісаў, колы там раз у суткі бездэпа круцяцца, дэпы 100 гадоў таму па 100р з піастры рабіў, выводзіў не раз з гэтых колаў па 1к на піастру, выводзяць бывае па 3 дні, але на халяўку магу і пачакаць я не прынцыповы…
@nikolay_ Згодны цалкам, з усёй сеткі выводзіў з бездэпаў і дэпаў – Лев , Эльдорадо , Болливуд , Клубніка , Голд .
@feverish калі ўсюды дэпазіваць куды папала, то дакладна без труселяў застанешся 😏 Я такім @ернёй не займаюся… Раней так, цяпер больш-менш пачаў разумець… Калі ў Вас бабкі ёсць, дэпазіце… Але я пас у дадзены час… Лепш дзецям што-небудзь купіць, чым лішні раз свае бабкі пра@баць…
@bugulma83 Рады зацікаўленасці залез у гісторыю – “сумніўнага праекта” , пяць гадоў прайшло – , а яны ўсе плацяць =)
@feverish што яшчэ чайавыя пакідаюць, або гэта камса для вываду😏
Ёсць у каго бездэпазітныя прома на новы праект TonPlay? Па тыпу як на Jetton былі: CASTON, JTMAIL і г.д.
@m4x0n1TonPlay не такі шчодры, як Jetton у публікацыі прома ў групах ТГ… Можна сказаць, што яны ўвогуле нічога не выдаюць… Таму гэта пустая трата часу… Калі гуляеш у Jetton, то працягвай там гуляць… А вось TonPlay абыходзь старонай 😉
@bugulma83 Так гэта зразумела, проста тут кідавалі промікі на джэт на 4-5 баксаў на бонусны рахунак, знайшоў адзін на тонплэй bonus250 або 250bonus, падумаў можа яшчэ якія ёсць, як кажуць раз у год і палачка стрэліць, можа вагер атрымаецца адыграць🤔
@bugulma83 Не , гэта раней было асабістая справа кожнага – я прывык , калі на зямлі яшчэ ў жалезках шпіліў – “Дзяўчына , можна зняць ? ” , ну і пакідаеш сотку там або дзве “чайніка” , зараз гэтыя функцыі забралі ўжо .
@m4x0n1 Калі б што-небудзь па TonPlay выкладалі , то напэўна б заўважыў, калі часта зазіраеш на латест… 🤔
@bugulma83 Зразумеў, прыняў, апрацаваў
@feverish Зразумела 😐 У наземных раней так і было😁 Апошні раз калі на кнопкі націскаў ужо мінула 17 гадоў😏 У вялікіх гарадах яшчэ ёсць падпольныя ўстановы (якія пастаянна стараюцца закрыць) Але ў нас іх ужо няма….
@bugulma83 А я і не шукаю, азарт ужо не той усё роўна – банка “РедДевила” , пачка “KENT” на зачыненым апараце , кава з каньячным спіртам ад дзяўчат-адмінш … Маладосць не жыццё xD
PIL7M6OFM9 у бетбум мб яшчэ жывы
Ужо ўсё(
Адкрываецца вейс у каго? ужо прабаваў усе костылі, з ніякай локацыі не пускае, хз. як гэта разумець…
@nikolay_
we1ssbet кропка club
У мяне заходзіць.
Тут ужо пісалі, быццам goldbet скам, афіцыйна пацвярджаю, пастаянна дасылалі то кэш, то фрыхі, учора адбіў упершыню, заставалася 7$, думаў паспрабаваць на вывад, як толькі я націснуў кнопку вываду – гэтая скрыпта абнуліла мне балiк, саппорт там быццам онлайн, але па факьу гэта муляж, усе адказы прыходзяць на пошту, адказы шаблонныя, падаецца на адказы бота, так што не рэкамендуецца гуляць на грошы!