Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,095 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@valeravolk5 пішы на той рэсурс, адкуль фрыкі
@valeravolk5 а я зліў, а з такім раскладам і не шкада цяпер…
@bugulma83 Яны нядоўга былі актыўныя 😏, але тут людзі паспелі …
@galy1959 Я паспеў- але не адмыў, на жаль
@ident Бін я таксама зліла 😐, так проста пакруціць гэтае прома….
BUR20-Матор 500р😏
@galy1959 як жа ты ўмееш у такі росквіт сіл столькі казіно вывучыць 😂 Вось сямейка запалых лудаманаў 🤣
@bugulma83 Што наша жыццё 🤣гульня ….
@galy1959 паспяхова напісана пасля актывацыі, а дзе бонус?
@galy1959 падабаецца грошы прайграваць!?)
@vitaldeluxe Ды гэта скрыптавая сметніца, там заўсёды так піша, нават калі актывацыі скончыліся, гэта кавалак гаўна, а не казік…
@nikolay_а навошта нам такі кал, нам такі кал не патрэбны тут у тэме)
@akop591 Чаму. У мяне там адключаныя бонусы. Умнічаў🤭
Ці існуюць на дадзены момант бездэпазітныя промікі з мінімальным вэйджарам?
@vitaldeluxe да забі на такія прома,не паспееш,але заўсёды будзе пісаць актываваная зялёным,а на самой справе шлак поўны.
Lollybet. Адвент-каляндар. Выпаў фрыбет 5 еўра.
Rptbet. Адвент-каляндар. Далі 20 спінаў у деде. Атыгрыш у тым жа слоце. Пасля атыгрышу на баланс падае х1 (бонус шляпа, але можа кагосьці зацікавіць).
@pamujiek пілiце ветку з адвэнт-календароў думаю будзе актуальным
у сваю чаргу дадам у пінко і пін ап аналагічна адвэнт-каляндар учора быў бездэп 20 спінаў у пін апе
@dangeraut ў мяне на дэп (
@dangeraut гэтыя чорты ўсім розныя падарункі раздаюць,у залежнасці хто колькі грошай ім прынёс
@vitaldeluxe даўно заблакіраваў гэтае казіно. калі ты дэпаяш, забудзь пра бездепы, такая там палітыка. А калі і далі, у 9 з 10 выпадкаў нават пра гэта не даведаешся, бо яны лісты не шлюць, раз у стагоддзе прысылаюць што там бездеп
@pamujiek не працуе чаму-то ў мяне адвэнт-каляндар, не загружаецца
4 дні адбіваў на стаўках 270 тысяч, адмыў у выніку, вывёў 42К. Невялікі яшчэ пакінуў у казіно – палудзіць. Хто зразумеў, тым мір. Так, запатрабавалі яшчэ верыфікацыю, хоць яна ўжо была пройдзена. Але адразу яе адабрылі. Казіно х.
@sinaloa што за бонус быў
@dobronx 50 фрыспінаў у іксе.