Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,432 Адказу
|
605,648 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@doomka.Калі не праходзіў верыфікацыю) могуць і верыфікацыю папрасіць.
@rs1771 я толькі сёння ўначы там зарэгістраваўся, не клаў ні разу
Феніта ля камедыя, апошняя надзея на сотню, выпарылася як кропля расіны ў летні ранак… lcb Тым таксама нічога не вырашыў, скам іх проста праігнараваў, а цяпер яшчэ і гэты скамны сайт ужо два дні проста не адкрываецца ні з аднаго прылады… bettingonawin Цяпер ужо дакладна кідаловы, хоць не дэпнуў, 100% ніхуя б не вывелі…
ЗЫ. Гэтыя б навінкі ёбаныя ў нейкі агульны кут складаць…
сперм нео туды ж – CANTA10
@rs1771 дэпа не было,коды спрацавалі.Паспрабуй змяніць валюту на еўра.
@nikolay_ lcb нічога не вырашае, калі іх мэнэджары не адказваюць ім на пошту. Я таксама пісаў там гады 3 таму, таксама адказалі, тыпа мэнэджары казіно не адказалі на нашыя паведамленні па гэтай прычыне мы зачыняем вашу скаргу.
@robingood больш нідзе было, гэтага каза нідзе няма, ён новы выглядае, таму спрабаваў, чапляўся за любую магчымасць, у выніку ўсё бяссэнсоўна…
Вось яшчэ крысіны кут, паслалі 50 фрых тыпу і 50% на деп, але на сайт па іх спасылцы не пускае, прычым не з аднаго месцазнаходжання, так заходжу без праблем, менавіта па спасылцы з іх ліста немагчыма адкрыць сайт, промік таксама ў спасылцы няма, праверыў не раз, там 403 выдае, можа каму таксама паслалі – дэрніце промік у гэтых жабіных…
@rs1771 Верыф учора прайшоў і сотку дэпнуў. Вывад прыйшоў гадзіну таму
@pokerface жэтон карміць?
Гэта з форуму 500 спінаў?
OVJDVYY— Play Fortuna Х5
fairspin казіно
у календары 10 без Дэп
@luckydru так, пры ўмове разавага дэпазіту 15к.
@extratip варта дадаваць у паведамленні- для тых хто рабіў дэпазіт.
![]()
Медыя ад удзельніка@sinaloa я нават не памятаю, нібыта раз у 15 дзён або 20 на календары без дэпа не хапае, ды і казіно па-праўдзе я яшчэ ні разу не выводзіў, такое сабе завядзенне, можа гуляць не ўмею хз. але ні разу не выводзіў і бонусы па 250$, якія давалі, нават 20% не адыгрываў, у іх быццам уручную адрубоўваюць рычаг і ты куды ні ідзеш – тупа спіны без выйграшоў… У аналагу вейс я хаця б вывёў пару раз па 50$, а фаер без шанцаў…
Учора пад ЛЧ пачаў мыць гэтыя 6К рублёў, што ўпалі з фрыспінаў у казіно ікс. Паспрабую адмыць у спорце, усё ж такі Х20 вейджэр, не Х40. Слоты крыху паіграў на 3.5К- мёртвыя.
У Ікс
NIGHTWIN – 50 спінаў
BLACKFUN – 20 спінаў
У мяне спрацавалі. Дэпаў даўно не было.
@sinaloa
так ? А я і не ведаў , проста дагэтуль у календары таксама мог атрымліваць плюшкі і без Дэпа , а Дэп рабіў літаральна нядаўна , што-то кшталту 1 бакса для вываду без Дэпа. Таму сорян , можа правілы памяняліся.
@xvg11 абодва спрацавалі, вось табе + у карму, якраз пакруціць так хацелася…)
@xvg11 Дзякуй 🙂 актывавала 😋
@marusik94 92 рублі 😂
@xvg11
Дзякуй – таксама гадоў 5 таму дэпіў – актываваліся – далі 4 баксы)
Fairspin 10 $ у календары ад 2 узроўню
@bugulma83.Як шмат дало )вагон патрэбны каб вывезці )