Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,552 Адказу
|
610,337 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut Мяне віп год таму далі, не ведаю, якія зараз умовы для яго атрымання, але тады я задэпіў сумарна тысяч 50, усё прайграў, не гуляў месяц і мне менеджэр сама напісала, што цяпер у мяне віп-статус і г.д. і т.п.
@m4x0n1 калі ў іх няма рангаў, то і сэнсу няма ад tвайго віп, сказаў табе менеджэр што ты віп, каб грошы заходзілі – закідывай ім)
@vitaldeluxe +10% да першага дэпа, кэшбэк 10%, бяздепазітныя бонусы і фс ад менеджара, віп-група з промікамі бяздепнымі і турікамі і конкурсамі і яшчэ шмат рознай дробязі, дробязь, ды прыемна
@m4x0n1 у плюсе ў іх з такімі ўмовамі?)
@m4x0n1 лям грошай у іх зліў?
@vitaldeluxe На дадзены момант так
@vitaldeluxe Не ў іх
хто-небудзь ведае пра гэтае казіно?
Для вываду просяць 30 USDT. І запэўніваюць мяне, што мой вывад сродкаў пасля дэпазіту апрацуюць за 5-10 хвілін. Пахне лохатронам, канешне. І, верагодна, так і ёсць
@god Не ў курсе, але гучыць вельмі падазрона
@m4x0n1 яшчэ кажуць, маўляў, дэпазіт патрэбны для вываду. А вывад даступны з vip1 пасля дэпазіту атрымліваецца ён даецца. Што ўжо дзіўна. Водгукаў не знайшоў у інтэрнэце. Ну альбо глядзеў не так, як трэба
@god Нейронка кажа, што як мінімум у іх няма ліцэнзіі і варта пашукаць водзывы ад рэальных гульцоў
@m4x0n1дзякуй, зараз спрабаваў увайсці ў аккаунт. Ужо піша * вы ў чорным спісе* мультаў не было. Т.к. з першага аккаунта фанцікі іксЫ давалі. Стра́нныя яны. Ну і х*** з імі як кажуць
@god Як ты ўвогуле на «гэта» наткнуўся?)
@m4x0n1 як ні дзіўна, але праз бонусманьяк)
Заблакавалі рахунок, дауны. Знайшоў водгук на guru. Тыдзень таму пакінулі скаргу. Чэл дэпнуў 30 USDT. Яму іх заблакавалі і сказалі, што патрэбен яшчэ адзін дэпазіт на 80USDT. Што ён і зрабіў. Пасля гэтага выдалілі ягоны акаўнт і перарвалі сувязь. Ахпхпхп. Ну, чэл…
@god нармалёва..)
@god Геній))
@god гэтаму рэсурсу заплацілі грошай яны, а ім пафіг каго рэкламаваць
Добры дзень, а што можаце сказаць пра казіно Меллстрой, у тг усе прапануюць 5000 з вейджарам 6, ці гэта за рэал.
@fktrctq7503 Божа, скам-сайт. Магу скінуць арыгінал. І там промакод на дэпазіт цябе чакае максімум
@fktrctq7503 не раю, казіно насипае падняў да 79к учора ,паспытаўся вывесці, просяць мін дэп .ну іх нах шарага якая то, там гуляла ўсё, сыпле нереальна, замануха якая то .закрыў і заблакіраваў у тг
@vaingro радавацца трэба, падкручана, усё гуляе)
@god Дзякуй, як і меркаваў, а так хацелася верыць, што праўда.
@fktrctq7503 разумею, таксама хацелася б, каб гэта было праўдай 😂
Сёння знайшоў, таксама скам для дэпазіту
@god
@god Лічбы, вядома, добрыя)) Але, не ў гэтым жыцці)