Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,129 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@h00ya
на пошту прыйшло
Акрамя выхадных дзён.
@artem2801 ну так і зразумела) у выхадныя ніколі не налічвалі) так што ўсё будзе) застаецца толькі чакаць
@goldking у мінулым годзе, калі якія казіно давалі бонусы на нг бездеп, куй што далі, а ў гэтым годзе і іншыя далучаюцца і будуць з бонусамі)
@h00ya
Я ў суботу заказ рабіў,а сёння панядзелак.У мяне хутчэй за ўсё заўтра ў працягу дня будуць))
Добры дзень, можа хто-небудзь нядаўна адыгрываў бонус у Анліме, там што ўсю Эндорфіну адключылі пры адбіцці бонуса. Праверце, сёння кешбэк, падкажыце.
@creint10 у офф-каналах у тг і інсте. Па 2 разы на тыдзень. Ну тыпа можна залятаць 8 прома на тыдзень
@h00ya я пра тыя, што не з офф-канала. Тут людзі часам скідаюць, ды і знаёмыя таксама кідаюць, перыядычна
plgv2. ком аўтарызацыя праз Steam уводзіце промакод GERMAN20054 атрымліваеце 0.5 долара + за падпіску на тг дадуць яшчэ 0.3
@sbrokone555 Шчодра
@comiings нармальна. для аб’юзэраў зойдзе
@artem2801 што купляў? Джеттон напэўна?
@saaha88 дзякуй яшчэ працуе
@sinaloaТАК бывае што робяць шмат актывацый , але на добрыя прамо мала актывацый заўсёды 🤷♂️….
@galy1959 што па-вашаму значыць добрыя промо? Якія былі без вейджара? Так, яны крутыя.
@galy1959 будзем чакаць добрае промо
@sinaloa Можна і адразу на рэальны рахунак🤣, можна і на бонусны 😉 толькі кэш-аут пабольш ….
@olegpetkin Думаю, на свята будуць 😊…
@galy1959
Думаеш, закінуць? Яны турнір запуляць для папаўнення казны))
@vrodezdes Ой турнір нам не патрэбны 🤣 промо няхай даюць , і пабольш 🤣….
У тэлеграме леон комовский напісана, што прызы ў гонар дня народзінаў казіно, праходзіш па спасылцы і там напісана, што гэта акцыя недаступная ў вашым рэгіёне, чорці)
@vitaldeluxe у мяне адкрываецца. там трэба, каб удзельнічаць, зрабіць стаўкі на 10000 у казіно
@vrodezdes а што яшчэ ёсць дзе жывыя тэмы. штосьці зусім усюды тухла. пра стаўкі хацеў знайсці але там таксама цішыня
@olegpetkin зразумеў, прыняў, Дохтор)
@olegpetkin у якім гэта казіно? я праебаў спышку
@barakuda2020 калі ты пра жетон, то былі. У нядзелю 4 прома па 25фс
@usedeath прадубляваць можаш гэтыя прома?