Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,129 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83дзякуй далі 50 спінаў па 20р на выбар) пайду круціць
@seregabroyt якім метадам папаўнення карыстаешся? ТГ ці іншыя рэсурсы?
@misterprizident1 ня за што, дружак 🤝
@bugulma83500р да, толку – зліта) ну хоць шанс
@bugulma83 з крыптабота ў тэлезе альбо хрокет, тонамі папаўняю заўсёды камісія 0.1 альбо 0.05 тону ўсяго
@seregabroyt менавіта гэты кашалёк? Ці іншы ?
@misterprizident1 напэўна выбраў 25 спінаў, а не 50 😁
@bugulma83ён жа піша крыпта-бот)
@bugulma83 не, гэта тэлеграм-кашалёк, а я выкарыстоўваю cryptobot або xrocket, у пошуку ўводзіш – там знойдзеш
@bugulma8350 па 20 бонуску яшчэ дало 230р толькі
@seregabroyt да, гэтыя крыптаботы магчыма махінацыямі займаюцца) Ніколі ботамі не карыстайся! Магчыма гэта тэставы фантомны крыпта-говна кашалёк 😂Хутчэй за ўсё табе кідалі ад старонніх рэсурсаў проста так, а ты думаў, што гэта сапраўдная крыпта 🤔 Так і ёсць па-любому 🤔
@bugulma83 ты на скрыне не бачыш?) у мяне здзелак на 35 кускоў зялені, якія левыя кашалькі ці нерэальная крипта, на приколе?))
крыптаботам мільёны людзей карыстаюцца, больш за тэлеграм-кашальком калі што)
@seregabroyt бачу то я бачу, але ў мяне непаразуменні, чаму ў цябе праблемы з дэпазітам у шарашку😂 Першы раз сутыкаюся з праблемай крипта-папаўнення) Яўна твой касяк быў😏 Хз… Не карыстайся ботамі яшчэ раз раю 😏
@bugulma83 калі ў цябе ніколі не было праблем па AML і ты не ведаеш, што гэта – ты вельмі мала карыстаўся крыптай) не вучы вучонага, як кажуць
@misterprizident1 колькі раз падкідвалі бездэпы, мінімум ад 600 усе былі, адзін раз у Money Train 3 на 3 к з лішкам наваліла, але зліў блін😁
@bugulma83раз на раз не прыходзіцьцца
@seregabroyt я бачу, што ў цябе ўсё вельмі сумна)
@seregabroyt бачу толькі, што праблема ў цябе, а ў мяне заўсёды ўсе дэпазыты залічваліся 😁 Хз… Ці я дурэнь, ці лыжы не едуць без змазкі)
@seregabroyt скрын у выніку можна падрабіць, а мы паверым😁Тут патрэбная рэальнасць, а не скрыны, здабытыя, чорт ведае адкуль 😏
@bugulma83 табе відэа з аккаунта стэйка скінуць, дзе ў мяне 2 платіна? паказаць усе дэпы якія былі з крыптабота зроблены на стэйк? магу і ў банку відэа запісаць па ўсіх здзелках P2P праз крыптабот))
@seregabroyt карыстацца можна ботамі, але вынік не заўсёды радуе)
@seregabroyt калі такая магчымасць ёсць, давай @улі, будзем глядзець і разумець, што гэта ўсё праўда 😑
@bugulma83 дадай у сябры у лс скіну з банка відос
@seregabroyt я ў танках заліпну, так што калі не ў сетцы – не абурайся 😉