Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,844 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ident і сэнс які,што ты скінуў бонус? лавіць мінусы?)
@ewgen99 зачот 👍
@ewgen99дзякуй, але зліта)
@mrakobes777.Што ж можна з 400 рублямі словіць ?(І максімальны вывад 2500т рублёў.
@akop591 таксама за хвіліну ў Зеўсе зліта паспяхова😂 Гэтыя коды так, каб час забіць, а сэнсу нуль😂
@bugulma83.Ды ды .Ну хаця б потым цэлых 3-4 старонкі буду пра нейкае казіно абмяркоўваць.
@bugulma83 некаторым са спіна 1000х ставяць і бонус памыты,так што не ўсё так дрэнна,але і не ўсім ставяць)
@vitaldeluxe па мне гэта пустая страта часу з гэтымі кодамі і вэйджэрам у адных і тых жа слотах… Калі хочацца падзарабіць, тады лепш задэпіць і атрымліваць асалоду ад гульні з вейджерам х3 😏 Хз…
@bugulma83 нафіг трэба такое задавальненне за свае,якое зліеш за пару хвілін
@ewgen99 таксама зліта,жэтон пакуль не дае
@vitaldeluxe глядзі колькі закінеш і дзе будзеш круціць 😏 Але гэта ўжо па магчымасці, канешне) Калі ёсць бабкі, чаму б не… Тым больш без лішніх умоў па вейджару і абмежаванняў на вывад… Ды-ды, не-не 😏
@bugulma83 мала спусціў бабак?давай,удачы)
Можа хто сутыкаўся, быў акаўнт bcgame,не памятаю ні пароля ні лагіна,быў аўтазаход,цяпер на пошту рамблере спамяць бездеп да 8к, начинаю заходзіць, не даступная ваша пошта(рамблер)
@zalupesku спрабаваў аднавіць пароль? пры аднаўленні пароля код прыйдзе на нумар тэлефона, які зарэганы ў акаўнце, дык паспрабуй зайсці
Братва у каго ёсць крыпта на 1100р?
@moorwin хочацца падкінуць табе вяроўку і мыла, не мучайся, папрашайка
@moorwin
ці цікава, ці бывае, што каму-небудзь накідваюць такім ці не
@olvlav калі толькі па і-балу…
@moorwin Мы ж цябе ду-ра-ка шкадуем, гэта калі б мы былі ўтыркамі, накідалі б табе бабла, а ты б адразу ад радасці лёгкіх грошай, як залудзіўся і забухаў, і яшчэ х.й ведае чым бы ўсё гэта скончылася, можа яшчэ б крэдытаў набраў ці з вакна, не дай бог, упаў… Так што сядзь на ж.опе роўна…
На Jetton новых няма?
@bugulma83усё казіно – гэта пустая трата часу…
@zalupesku у мяне такая ж херня, націскаю аднавіць, лісты не прыходзяць
@zalupesku
Цяпер там лагін робіцца праз званок, смс на зарэгістраваны нумар або e-mail.
Бываюць збоі, трэба спрабаваць усе варыянты.
@olvlav.Навошта тут што-небудзь пытацца (Я ўвогуле не разумею. Да проста напісаў, я не думаю, што хто-небудзь кінe, а калі кінуць, то 100-200 рублёў
Хтосьці пераблытаў тэму жэтона з абмеркаваннямі бонус-кодаў))