Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,212 Адказаў
|
594,321 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olvlav летам ён мне выдаў у джэтоне на бонус,11к вывёў тады максімалку і больш я там нічога не бачыў
@nikolay_хз даўно заўважыў за прагмат. калі ў сервера канец на 115 то ўсюды гуляе добра (бонускі часта ставіць) асабліва ў баксах, еўра . астатнія так сабе .
@ksanavegas94 мне даў, нармальна парыбачыла))
@sany45
Растлумач, што значыць сервер канчатак 115, тыпа # вось гэта код і ў канцы 115 ?
@h00ya
Пасля першага і другога прыйшло пісьмо з бездэпазітным бонусам.
158 і 867 руб.
CA3YWUN52MIB4 Ікс
Усім прывітанне, не скажыце, што па вейджару ў гэтым казіно jack-pot-lucky? Я маю на ўвазе пра бонус(промакод), што ўчора чалавек скідаў у тэме- бяздэпазітныя бонусы.
@sinaloa там не паглядзеў у бонусах?Я раніцай гуляў, нават не глядзеў на вейджар – зліў у рыбалцы)
@sinaloa x30
@wasteomind падкажы яшчэ па макс. вываду?
@robingood не, не глядзеў. Інэт глюкнуў яшчэ вось зараз, але ўсё ўжо нармальна!
@sinaloa амаль адбіў?Такія смачныя пытанні задаеш))
@robingood толькі што зарэгістраваўся, гэта такі трэшак, у Олімпуса зайшоў на 1000, такое яшчэ не бачыў, кідае па х50 без сыгровак – 2 бонускі проста пустыя, а без сыгровак ён проста сыпле іксамі, вось такая ёбатня…
@robingood пакуль не, але табе дакладна паведамлю, калі так)
@sinaloa не, на 150 пачало жрацца як не ў сабе і бонускі пустыя, зліў к чорту
@wasteomind сумна, аднак. Зараз таксама жрэ. Пакуль адышоў, трэба нормальны слот знайсці або правайдэр. Мы ў казіношнай сістэме ўсе і так блукаем кожны дзень. Хто яго ведае, як усё працуе, можна заблытацца.
Ybets у тэлеграме пад апошнім постам пераходзьце па спасылцы 22 спіны
@sinaloaяна заўсёды і ўсюды жрэ , усе правайдары цалкам таксама
@ingibordadapkuna ну не заўсёды ж. У кожнага гульца сваё ўспрыманне каткі ў казіне, канешне.
@sinaloa не гуляй у прагмат, па нулях не гуляе.
@robingood прагмат я вельмі рэдка ўвогуле гуляю. Бо рэдка сыпе. Вось юзер у прома на immerion кинyў 82$ дало, хз як цяпер мыць))
@sinaloa immerion дамен які 1,2 не адкрываецца(
@robingood immerion1 тчк com адкрываецца з Расіі.
@robingood вось)