Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,209 Адказаў
|
594,172 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 менавіта 😊 якраз само сабой вырашылася куды ўкласці😁
@bugulma83 Я заўсёды такое адмываю , што ПФ або ВАВАДА х5 увогуле не вэйджар 😏…..
@galy1959 ООО… Точно 😋завтра же этот, как его там🤔трёхдневный без вейджера 🙈спасибо что напомнили🤝
Удачи Вам в отмывании🍀
@galy1959 вавада для мяне памерла😏 Больш не гуляю😁 Занадта шмат ела! Вырашыў залячыцца 😊
@bugulma83Я рэдка там гуляю , толькі калі ёсць бонус 🤣…..
@marusik94 які яшчэ пятнічны трохдзённы без вейджэра 🤔 Не зразумеў😒Гэта той за 1700 ? Першы без вейджэра, а астатнія два з вейджэрам х40, мабыць 🤔
@bugulma83 яна і сапраўды ў апошні час толькі есць 🥺забыла калі ў апошні раз адтуль выводзіла😒але чамусьці пакуль цягне яшчэ туды 😁Вавада галаўнога мозгу🤣
@bugulma83 за 1700 гэта адзін дзень без вейджара, а два па 40 вейджар🤦🏼♀️а калі браць там, па-мойму, 8400, дык усе тры дні без вейджара 😋
@bugulma83 і яны яшчэ і па 50 рублёў
@marusik94 больш за 5к не депаю, ліміт😏 ЗП не рэзінавая 🤣
@bugulma83 з крыпты вейджар на дэп х1🙈 дэпаеш 8500 атрымліваеш спіны (па 50р 20 штук першы дзень і два дні 15 спінаў па 50р) робіш бонус бай і ўсё роўна пры сваіх застаюся))) плюс спіны нядрэнна даюць(але не заўсёды🤭)
@marusik94 з прома дало 2300😁Ладна, вазьму да ўвагі 👌
@bugulma83 увогуле выдатна🤑Поспехаў у адмыванні🍀і занесці х5к💲мінімум 😉
@marusik94 угу😁 Калі толькі ў сне такія сумы занесці😏Максімум 120 к ўдавалася вывесці 😒
@marusik94 няма спонсара для дэпазітаў 😂
@bugulma83 Усё яшчэ будзе 😉якія вашы гады🍀
Удача пакінула чат😂Магчыма калі-небудзь можа і будзе на нашай вуліцы свята, але гэта не дакладна 😉
@bugulma83🤣🤣🤣гэта ўжо іншае пытанне 🙈🤣
@bugulma83 Будзе😉 інфа сотка🍀
@marusik94у асабістыя паведамленні не стукаюцца, каб прапанаваць донаты 😂
@marusik94 я як толькі не бяру іх, дык на другі дзень забываю 😆
@bugulma83 а це ўвогуле нейкі беспредел 😂
Нармальны беспредел 😂
Тонплей новае казіно бачылі? Рассылка прыйшла ад латест 5 долараў за рэгу? Адзін у адзін як джэтон адыгрыш у 5 пяці гульняў. Я асабіста зліў за хвіліну .
@misterprizident1
з прома рэгаўся?