Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,850 Адказаў
|
573,349 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bikboss вітанальны бонус ,які адмываць за свае)
Учора чалавек зарэгістраваўся ў гэтым казіно і не змог гуляць на бонусныя сродкі…некалькімі паведамленнямі раней напісана пра гэта
@andrei-kykmanov2 Там заўсёды індывідуальна рассылаюць як і фрыбеты, дарэчы ад іх бездэп не прыходзіла ўжо каля паўгода хоць гуляю там пару разоў у месяц.
@goldking перастань дэпіць і пачнуць прыходзіць,як мне)
@vitaldeluxe А так заўсёды, дэпіш і нуль бонусаў, не дэпіш і цябе імі завальваюць
чэл абражаны ўсімі мінусы раздае,проста так)
Хто-небудзь падкажа, дзе купіць догкоін за рублі
@aslanbeko bestchange кропка net
@vitaldeluxe там толькі перавод у Таджыкістан!! Мне гэта не падыходзіць
@aslanbeko тон відаць можна капейкі дэпнуць
@aslanbeko табе шмат трэба?
@peterdmitriev1 на TON камісія яшчэ будзе патрэбна, калі дэпіць
Ёму лепш DOGE ці LTC
@vitaldeluxe не звяртай увагі, гэта тая салёная галава, якая сама сябе на хуй пасылае, гэта тая ныця, якая зліла ў нейкім казе 20 уе, а потым тут ныла і надоедала некалькі дзён, пакуль ёй форточку не прыкрылі… А гэта відаць зноў прыкрыла(ся) сядзіць і тупа мінусуе… Авошч, што з яе вазьмеш…
@peterdmitriev1 там капейкі не катяць деп надо 20 евро , я депнул но комиссия с піастры при депе в казик криптой конская 4 евро , теперь мне надо 4 евро докинуть чтоб вывести
@vitaldeluxe мне трэба ўвогуле 4 еўра дэпнуць у крыпце, але я каб зноў не в**бацца ў дуб думаю на касарь дэпнуць крыпты
@peterdmitriev1 трэба на касар – або догкоінаў, або літкоінаў, або любую з тых, што ў іх ёсць
@aslanbeko трэба пачакаць, мой абменнік спіць ))
@andrei-kykmanov2 Паходу толькі табе
@m4x0n1 нагадваюць табе пра сябе і хочуць, каб ты зазірнуў да іх на агеньчык і депнуў, а то забыў пра іх не заходзіш )
@aslanbeko тона ўвогуле няма ў іх,есть толькі tron
@aslanbeko напішы мне ў тг
А што, вай казіно зусім скурвілася? ужо месяцы два бездэпы не дае)) звычайна заманівалі
@peterdmitriev1 калі ты не заўважыў,то многія ўжо скурвелі казіно, і бездэпы толькі па святах)
@aslanbeko Зараз даведаўся,што на РФ рэквізіты толькі пасля праходжання вэрыфікацыі і ад 10000р пакупка.
@peterdmitriev1 вырашылі, што занадта шмат халявы. Дэпайце, спадарства)