Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,311 Адказаў
|
600,508 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood канешне дабіў pledoo. Там нерэальна не дабіць, здаецца, спрабаваў зліць баланс- не атрымалася 😄
@sinaloa віншую. % ведаеш мае😅😅😅
@robingood нулявыя ж?! Я ўжо пісаў, што ты ахуены) 🤣
@sinaloa я не такі бро😀адказваю)дарэчы максімалку вывёў?
@robingood не, менш. Тады, дарэчы, не абрэзалі вывад з першага бонуса. А зараз менш вывёў максімалкі, не магу сказаць, карочэй далей.
@sinaloa зразумеў,прыняў.Ну віншую хоць нешта,дарэчы деп не прасілі як першы раз?
@robingood не. Не прасілі. Патаропіў і ў чаце трохі, што маўляў можаце паскорыцца ў плане часу, а то другі час пайшоў) паскорыліся
@misha55 чуў я ,што тут нешта не так)
Прыгажосць)
@barondopampum з дракона вывелі. А чалавеку, які даў мне 35 догаў, я скінуў яму 100! баксаў у падзяку
добра,калі усё добра заканчваецца)
![]()
Медыя ад удзельніка@barondopampum усё атрымаў, ад душы!)
@barondopampum
Віншую, дарэчы на xrocket некалькі разоў было, што піша дэпазіт зафіксаваны, а бабкі ў выніку не прыходзяць і вяртаюцца назад адправіцелю, у выпадку з казіно могуць з-за гэтага ўзнікнуць непрыемныя праблемы. Гэта так, на ўсялякі выпадак кажу
@barondopampum
Красава, але маміны крэдыты больш не прайгрывай)
@misha55 ля Міша 🤣🤣🤣
@barondopampum Віншую. Па‑другое, што аддзячыў чалавеку 👍 – гэта прыстойна.
@barondopampumнармальна так атрымліваецца залуціў з кола деп 35доджкоінаў і вывад 1900 баксаў чым не мара лудамана) віншую
Блэ сходзіў у краму за цыгарэтай называецца, па дарозе паобщаўся з сябрам, прыйшоў дадому і тэл не ўключаецца(не кідаў, усё нарм, зара́дка 100% было. Як думаеце экран адляцеў? Хаця не кідаў, чахол ёсць, тупа не ўключаецца( ужо трэці тэл так ламаецца(першыя два кідаў))а гэты ні фіга.
Серёга не дарма падкінуў чалавеку на дэпазіт 😂
@robingood
Дыягностыка 2700
@robingoodхз ні разу не было так і падаў шмат разоў заўсёды працавалі)
@sinaloa
Заряжай сотку, ЖБ пресс на 1300 баксаў)
@misha55 лямпачка згарэла дысплея
@bugulma83 можа свечка?😅я хз калі шчыра,але блэ якая лампачка там?)