Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Винити абідзеліся на маю скаргу і адключылі ўсе бонусы па ўсёй сетцы, дзе верыфікаваныя (Буй і ПФ). Пайду яшчэ скаргу пакатаю.
@dangeraut
Калі на карту, могуць кінуць вериф, лепш на крыпту выводзь, цяпер у многіх казіно трохі праблемы з картамі і час вываду моцна павялічваецца)
@dangeraut Я часта дэпаю з піастры, але стаўлю на крыпту для вываду або на карту 🤦♀️, усё нармальна 😉 …. з карты таксама дэпазіту не было. 😏
@goldkingфартовы мне ўвогуле не шлюць
@staryydrugбестлоку дзеля бонусаў скаргу катать) у карысць казіно будзе вырашана
@vitaldeluxe Ты ўвогуле пра што – пра выйгрыш са стаўкі ці пра максімальную выплату з бонуса?
@goldking калі адмыю вагер,то суму змагу вывесці 2825,не больш не менш,зразумела? а не тое,што ты тут фуфло талкаеш
@dangeraut думаю анулююць, кладзі на крыпту хаця б. Тым больш, калі дэп быў.
@vitaldeluxeу ўмовах там напісана звычайна без макс вываду або х10на такія фрыбэты
@vitaldeluxe упершыню такое бачу ў пошах, заўсёды без абмежаванняў на максімальную выплату было, вельмі рэдка прыляталі х10 макскэш, ты там паглядзі ўважліва ў актыўных бонусах перад адмываннем.
на бонус дайце спасылку, калі ласка
@vitaldeluxe Я не ўключаю таму што ведаю гэтыя фрыбеты як свае пяць пальцаў. Пакажы ўмовы фрыбета ў актыўных бонусах, скрыншотык зрабі калі не цяжка.
@goldking змянілі ўмовы,там зараз без абмежаванняў на выйгрыш
@yaroslove бонс42 ком
у лайве на кібэр-футболе зрабіў 508₽, яны падаюць на бонусны рахунак. Прыкладна 8к трэба адыграць, можна гуляць у слоты. Усё на бонусныя
@vitaldeluxe там амаль заўсёды такія былі, а ты вышэй там сцвярджаў што можна вывесці толькі тую суму, якую з фрыбета выйграў. Не буду цытаваць той пост, які трохі вышэй. І пра якое фуфло я сцвярджаю – незразумела.
Slotneo фрыбэт спрабуйце
FREEBETNEO
@goldking раней так было, якая сума з фрыбэта выйграна, такая і была даступная для выводу, не больш не менш, пасля адыгрышу вагера ў стаўках
@robingood піша, што не ідзе для гэтай валюты, спрабаваў выбраць і баксы, і рублі
@vitaldeluxe ніколі такога не было ў пошах за 5-7 гадоў гульні – у іх такога не бачыў.
@misterprizident1
Соль не ў гэтым. Хто там гуляў і бачыў, якія там ачивкі падаюць за гульню – той зразумее. Я 25 к за 3 дні ўжо з іх выйграў, хоць і вагер дзікі ў іх (х50)
А з адключанымі бонусамі ні фіга не падае. Няхай разваляцца за беспредел, ачивкі ж не мы прыдумалі, а яны даюць іх нам па 80р за спін.
@robingoodчот напісана не даступна для вашага кашалька
@babay29 можаш не хвалявацца гэта стаўка без рызыкі, не фрыбэт, ды яшчэ і 2 жабрацкія еўра.
@babay29 ужо не першы раз такое,пасля актывацыі кодаў