Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,774 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood ты не правы, рэквізіты розныя і можна страціць грошы
@safon3 я таксама яму пра гэта сказаў,марна)
@safon3 у мяне аднолькавыя BEP20 і USDT TRC20
@robingood адрасы розныя, пачатак trc20 на Т bep20 на 0xb
@akop591 яны хоць выводзяць? Бонус адыграла, пакуль на вывад не ставлю, інфармацыі мала пра яго
@robingood манета адна – usdt, але сеткі розныя. Адрасы usdt у сетцы trc20 пачынаюцца на “T”, а адрасы usdt у сетцы bep20 пачынаюцца з “0x”, яны не могуць быць у цябе аднолькавымі
@safon3 пераблытаў з erc20) соры, вінаваты) bep20-erc20 вось тут аднолькавыя
@ewgen99у мяне так USDT ETH і USDT Bep20 адрасы аднолькавыя. Зразумела, што напрамкі розныя, калі пераводзіць. У USDT trx наогул не магу знайсці ў trustwallet. Дзіўна.
@robingood нармальна – ты б страціў грошы, калі б пераклаў)
У каго-небудзь ёсць свежы промакод у роялы?які дае 1к
@vitaldeluxe я правяраю пяць разоў,перш чым адправіць)
@sinaloa там рызыка вялікая Сярога,што яму акк заблакуюць,ну або на вэрыф кінуць. Ён у розыгрышы ад стримера выйграў і дэпазітаў у яго там не было,90% што акк паляціць
@ewgen99 таксама так думаю, дэпаў раней не было, могуць і блок адправіць.
Там вагер х3, калі дэпоў не было. Тож выйграў нядаўна ў пухлага стримера, а ў говнодрагон дэпоў не было ў мяне. Вагер х3 на яго выйгрыш прылігаў + напэўна яшчэ такі ж прылігаў бы і на дэп. Я забіў болт і сліў. Сума 2800р, не вялікая страта.
@barondopampum заяўку ў сябры прымі, так не напісаць.
@ewgen99 прайсці верыф не праблема
@ewgen99 зразумеў, дзякуй
@staryydrug да не факт, што дазволяць адыграць абарот х3)
@barondopampum справа не ў верыфе, гэта табе не дама, дзе з бездепа табе мозгі пае**ць з праверкай і вывеядуць. Драгон – гэта асобная гісторыя, яны не замарочваюцца з гэтым. Калі не было депаў і актыўнасці – ляціць блок і куй ты каму дакажаш чога, іх аб’юзяць гэтымі розыгрышамі
@ewgen99
Дык яшчэ б. 10 мільёнаў акаўнтаў. З іх 9 мільёнаў – мульты, напэўна
verde адыграў деп прасяць шляпа калі што
@vipilja базараш?
@vipilja ёпць – ты ў касмосе? Большасць казіно патрабуюць мін. дэп, ды яшчэ з вэгерам x3 – тут x2 – таму нічога – халявы ўжо не будзе
@barondopampum Ты не з перадачы самы разумны? Прыма чысты, як белы ліст, не мульты, не депы, але вось у разыгрышы ў стримера ён нейкім чынам выйграў…) Вас там пачкамі баняць з гэтых колаў, а вам пафіг, новыя акі клепаеце і ўдзельнічаеце, куй там хто што выве́дзе з гэтых колаў чыстаму аку, табе ўжо пісалі – гэта мут, 99% яны апошнім часам і на нармальныя акі выводзілі з мозгаебствам, а на чыстыя мульты для разыгрышаў там не пракаціць..