Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,751 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa ды мне трэба з піастры папоўніць казік рокетспин там у мяне 50 еўра для вываду трэба мінімальны дэпазіт 20 еўра
@sinaloa я па змаўчанні трастом карыстаюся, хацеў у гісторыі паглядзець, але ўсе транзы старыя, і зніклі з гісторыі (
@h00ya хз, я, дапусцім, карыстаюся кашальком Trust Wallet. Пераклады без камсы ў USDT bep20 на USDT bep20. Аднойчы было, што папрасіла камсу. Я новую заяўку зрабіў і ўжо не прасіла BNB. Адзін раз на сотні абменаў.
@arthur89 ну ўмоўна табе так жа на кашалёк падае 20-30-40 баксаў у юсдт, а бнб у цябе проста няма) вось тут і бывае затык, у плане TRX і LTC табе гарантавана не трэба трымаць другую манету для здзяйснення транзакцыі, хоць бы нават 1 цент) (сеткай BNB вельмі даўно не карыстаўся, можа зараз нешта памянялася, моцна тапкамі не кідайце)
@sinaloa справа ў тым, што летам у трастэ адміністравалі камісю за пераклад, а раней была камісія BNB
@sinaloa ну я і кажу што можа папрасіць) раней калі карыстаўся іх сеткай часта комсы былі па 10-20 цэнтаў, і здараліся затыкі ў пошуку гэтых грошай для здзяйснення транзы
@sinaloa карыстайцеся крыптаботам і не будзе вам праблем
@aslanbeko па грашах толькі ў гэтай валюце магу ў казік перавесці з піастры
@aslanbeko я правільна зразумеў, ты вырашыў з піастры адправіць рублі на кашалёк казіно? як тады потым будзеш выводзіць то? гэта ж піастрынны кашалёк
@vitaldeluxe я ўжо даўно ў трасте. Камісіі ніколі не было пры перакладзе, акрамя аднаго разу, пра што я пісаў вышэй.
@babay29 ён хоча абмяняць у кашальку піастрыкс на крыпту і дэпнуць у казіно
@sinaloa відаць, значыць ты не даўно) там раней камісія была BNB пры пераводзе USDT BEP20
@vitaldeluxe да года 3-4 ужо, калі не больш. Раней карыстаўся кашальком Payeer, пакуль ён не стаў гаўном.
@malinka Я вось таксама так падумала😁ну і рабілі б тады стаўку маленькую))) тады дакладна нічога б не дало, як на буі😁бывае за 10спінаў нуль🤣а тут ставяць па 80🫣а потым рэжуць😖і так у іх фіг калі выйграеш… Ды і з правайдерамі ўсё вельмі сумна 🤷🏼♀️
@sinaloa пісец, ты цяжкі выпадак, спытай у каго-небудзь, хто там карыстаецца bep20 і табе скажуць, што там раней была камісія BNB за перавод, гэтым летам толькі адзначылі камісію ў трасце
@h00ya
Ну можа быць, камусьці як. У мяне проста заўсёды BNB ляжыць на ўсіх кашальках, так што праблем няма
@sinaloa Значыць ты занадта мала перакладаў робіш, там 2 разы ў суткі без камісій.
@babay29 Не бліна з піастры я магу зрабіць деп у казіно ў крыпце, маючы рублі на піастры !!! усё што я хацеў ведаць – гэтыя сеткі тое ж самае !!?? Мне засталося націснуць кнопку перавесці!!!
@aslanbeko Так можаш націскаць, сетка адна і тая ж.
@vitaldeluxe навошта пытацца, я пішу тое, у чым я ўпэўнены.
@sinaloa вось я і кажу,цяжкі выпадак
@vitaldeluxe у мяне ўсё добра. Не ведаю пра які ты там цяжкі выпадак пастаянна паўтараеш 😄
@loud
Ну як табе сказаць, закінуў деп , мне, каб вывесці мой бонус трэба адыграць 13 к зялёных у 5 слотах.
@aslanbeko
Калі абраў беп 20, то так Binance Smart Chain
@loud
У большасці выпадкаў, прыкладна 90%, гэта пустая трата часу