Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,866 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface ГЛ ХФ!!!
@robingood Прывітаю! Дзякуй! Дык ні фіга .. х50 дацягнуў табе і босе кіну пасля вываду .
@pokerface як сыграла бонуска, Раміс?
@pokerface добра, у PG Soft ёсць слот, Zombie паспрабуй, норм дае, часцей ставіць бонусы.
@bosyava хз трошкі нафлудзім ) пішы пиастрикс, з Робінам у асабістых паведамленнях разбярэмся) дзякуй усім за ўдзел!
@pokerface 201556674318
@pokerface ад душы, бро, удачы ва ўсім.
@pokerface домік! Фарту масті!😜
@bosyava жадаю ўдачы і поспехаў!
@robingood дзякуй вялікі! узаемна! чакаю ў асабістых, асвяжы памяць ) у якасці выключэння Сярожы 500р таксама напішы ў асабістых, калі што форум, труба маросіць не з першага разу паведамленне, адказ публікуецца.
@pokerface Дзякуй, Бро.👍Каб табе вярнулася ў 100-кратным памеры, удачы!
@pokerface гэта твае праблемы, гоні пяцісотку)))
@nikolay_ вось я ўчора хацеў прыглядзецца, зарэгістравацца і гэтак далей – не разумею, навошта тады дабавілі ў краму гэтую шляпу(((
У покерным доме штотыднёвыя, калі што)
Зноў бонус адгуляў у Twin,на гэты раз хутчэй за ўсё закроюць мне лаўчонку
@misterprizident1 У мяне ў спилмастер грэбаным усё з’еў
@vitaldeluxe
Ну там дэпаць трэба іншы раз, калі па парадку з бонусаў выводзіць без Дэпа, то зразумела могуць адключыць
@pokerface гэты спэйс – боль, раней хаця б 10 спінаў робіш і там, напрыклад, сыгроўка; на днях круціў – дык там 30 спінаў, ніводнай сыгроўкі. Нават не паверыў
@vitaldeluxeа што за бонус там зараз?
@arthur89 паглядзім,дэпаць не збіраюся
@robingood а там таксама на 3к быў?
З жетонам ужо бонусы скончыліся? Ужо нават з 50 вэйджарам гатовы круціць, толькі б дэпазіт не рабіць, калі ёсць, скідайце
@z1vert раз у два тыдні бездэп па чацвяргах які
@vitaldeluxe ёпціць, сёння ж панядзелак ужо, пра чацвер я ўжо і забыў) падумаў, можа нейкі свежак
@kalendula.У Джеттона не скончыліся, у краме ёсць пасля дэпа.
@z1vert прэмадэрацыя была,паведамленне толькі сёння апублікавалі)