Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,866 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 а што хоць адыграў?)
@bugulma83
Учора зліў 400$, таксама думаў падняць, усё атрымалася наадварот. Паглянь іншыя платформы jetton зараз жрэ і жрэ
@x10000 кінуў астаткі з Tponcoin… 250 у рублях😏 Каб актываваць акаунт на бездепы😏 І з першага кода, які знайшоў у тэме бездепазітных бонусаў…. Выбраў шэрстных гавкаючых😁 У выніку выпаў бонус з трэцяга спіна… Далі 3600 з капейкамі… Раскурыўся, адмыў…. А там захацелася большага і ў нуль па сцэнарыі 🤣
@bugulma83
У мяне за год адыграна ўсяго 2 промакоды, з тымі 5 неігравымі слотамі гэта практычна немагчыма)
@vrodezdes вось і варта гэтыя фуфляжныя промо актываваць? 😏 Адзін з сотні можа стрэльнуць і тое не факт….. Пустая трата часу…. Наваактыватарам хутчэй за ўсё падкормка…. Нібыта праект пачынае гуляць пасля актывацыі промакода… Сліў да нуля… Захацелася пагуляць і занесці… У выніку ніяк не адрозніваецца тг какашка ад браўзерных анлайн-казіно…. Замануха пахне наедаламі ў большасці выпадкаў 😏
@vrodezdesКалі скакаць па правайдэрах, можа і атрымаўся б нейкі вынік, але людзі ж усё роўна сядзяць у адным… Да х яго з як дзе заносіць😏 У ва ўсюды ёсць магчымасць, але няма элементарнага чуття, ска…
@sinaloa Серы, вітаю 🖖 Вельмі інтрыгуюча, але няма карцінкі 😂
@bugulma83
Нава-рэгам хіба што можа пашчасціць і тое не факт. Але судзячы па цяперашніх прома, якія рэзка павялічылі вэйджар да 40-50, казік скочваецца да такіх жа падобных шляпаў. Ужо б 100 рабілі, не менш
@bugulma83 Прывітанне. Хто яго ведае, што за баг такі. Адпраўляю паведамленне, а выходзіць гэтая фігня. Разоў 3-4 было за апошнія два тыдні.
@vrodezdes судзячы па ўсім да гэтага і ідзе, што вэйджар будзе па-за межамі неадкруткі… Вытворцы слотаў яшчэ больш скупацца з гэтым доўбаным RTP, маці яго… Хоць рэальна кінь гэтае занятак…. Правядзенне вольнага часу, каб гэтых @блядкоў карміць пастаянна 😏
@sinaloa Можа варта пачысціць кукі @уюки і гэтак далей 😏
@bugulma83 на днях чысьціў кукi.
@sinaloa У цябе Android можа абнаўлення патрабуе 🤔
@bugulma83
Калі будуць рабіць нулявую аддачу, будуць губляць гульцоў, але такога не будзе, канкурэнцыя казіно расце і хоць бы час ад часу павінны даваць выйграць.
@vrodezdes гэта маркетынг 😏 як і ў забегаловцы… Чым больш наведвальнікаў, тым большае выручка… Хай бы прыгожа банэр размаляваць для прыцягнення наведвальнікаў😏
@vrodezdes казіно расце людзі, якія там гуляюць да банкруцтва даходзяць…@аебісь… Ну зразумела!!! Калі звіліны не працуюць, значыць будзеш рабам да апошняга 😏 Цяжка зараз з гэтым… Лудаманія сур’ёзная тэма😏
@sinaloa усё так жа не робіць мульты для адпраўкі? Ці ўжо забіў на паслязаўтра 🤔
@sinaloa што цікавага, у лічку напісаў(а) табе, нават не адправілася 😏Значыць сёння нейкі касяк на сайце 🤔
@bugulma83 гэта стары баг. Я ўжо больш не пішу ў тэму багфіксы пра гэтую праблему.
@yurii88 дзякуй наш сябар
@sinaloa я зразумеў… Наладзіцца з часам, напэўна… Калі ўжо не першая такая бязладзіца….
Ці ёсць што-небудзь серае на Bons?
@bugulma83прывітанне ) шчыра, у мяне даўно так – па 5-6 разоў прыходзіцца пісаць, пакуль адпраўляецца, гэта напружвае
@misterprizident1 Добрага Мішаня🤝 Ну ў мяне ўродзе нармальна ўсё, не скарджуся на непаладкі па сайце…..
Winity спіны ў Bigg Bass Splash па 80 р