Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,623 Адказу
|
613,429 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@arthur89 гэта кстати другі раз ужо такая сітуацыя,як толькі акцыя гэта заканчваецца – каса пачынае працаваць,і кеш з кукамі і браўзэрамі ужо не помеха
@ewgen99
Ну бред. Калі не хочуць даваць табе бонус, дык проста адключылі б. А яны, відаць, сапраўды не хочуць
@arthur89 в тым і справа,я іх увогуле не разумею)
200 рублёў
Жэтон – TONMAZ
TONMAZ жэтон
@extratip дзякуй забраў) зліта за 10 секунд)
@extratip абеднелі па ходу справы яны, такіх бонусаў хапае роўна на 30 сек гульні)
@ewgen99мне прыходзіў ліст купон не актывуецца хацеў праверыць знікне ці не метад папаўнення
@ewgen99 за тое максімалка стала ў апошніх кодах не х1, што не можа не радаваць, а на суму пафіг па ідэі – захоча плюнуць дык плюне
@cloudarchi1 Дзякуй, забрала) толькі вельмі хутка скончыліся 😁
@ewgen99дарэчы актываўся і папаўненне ёсць ) крыптай
@ewgen99 увогуле. Ніводнага вартага выйгрышу па лініі нават не паставіла за кучу промо)
Джеттон ператвараецца ў гарэлку жах)
@sinaloaтры разы падымаўся да 10к)
@robingood У якім сэнсе?🤔
@galy1959 у прамым)раней промікі былі смачныя,але з цягам часу іх забралі,таксама думаю і з джэттоном будзе)
Ну я кажу праўду, як ёсць насамрэч ад звычайнага гульца-чалавека(лудзіка), а не якога-небудзь бота!
@robingood Водка была з вялікімі прома менш за месяц, джетон ужо амаль паўгода…
@sinaloa мне ў гэты раз паставіла,як ні дзіўна)
@ser7217 везунчык ты відаць)
@ewgen99 Ты паспрабуй зайсці ў профіль унізе справа і там націснуць кнопку дэпазіт. У мяне таксама было.
@galy1959 даўжэй,але не месяц)
@sinaloa на рэал так бы іграла))) а так магла і мільён даць, адзін куй да 3к спісалі)
@robingood Так, можа і больш, сэнс не мяняе 😉….. даўно б прыбралі, значыць выгада ёсць
@ser7217 Таксама адмыла , кошкі гралі да 18к паднялі , і спіса́лі 😒…