Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,553 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nikolay_успеў, але зліта як заўсёды, з 2023 года там ніхто не адмыў🤣
@misterprizident1 нічога дзіўнага,у мяне ў гаме не было ніводнага выводу) дэпы былі
@nikolay_я паспеў, а нахера – прайграў за 5 хвілін 500 руб
@vitaldeluxeкалі пра суку таксама не аднаго вываду раз 6дэпал
Я як зараз памятаю зарэгістраваўся ў яе і не рабіў дэпазіт, тут промік выкарыстаў, фрыспіны былі ў Pragmatic па 80+ р за спін, актываваў, упхапаў бонус, у выніку 75к на балансе, макс кэш там быў х10 або неабмежаваны, суть не ў гэтым, пакінулі 50к на бонусным, астатняе зрэзалі і пачало выскакаць акно, каб гуляць на бонус – дэпніце 1000р. Зрабіў дэпазіт, стала выскакаць акно, дэпніце 1500р, каб актываваць адыгрыш, мяне гэта падарвала, я тут адразу напісаў прэтэнзію, на другі дзень акно знікла і я пачаў адыгрываць, зліў без шанцаў, там рубільнік быў на 0 зусім не гуляла…
А дзе знаходзяць людзі промо на покер дом ? У форуме даўно не выплывала… У тэлегe толькі за дэп бываюць …
@dimagrigНічога новага не было
Jetton 5 баксаў
J0K01
Туды ж U1E1T
Q9UTR
Калі хто не ў курсе,у ТГ ёсць бот праз якога можна фарміць бонусы на джеттон. Толькі зайшоў і за 3 ключы налічылі 10$ на рэал. Каму цікава – дадавайцеся ў сябры і пішыце
@dimagrig Тут іх дакладна ўжо амаль месяц не было
@dimagrig Там зараз ад узроўню гульца залежыць, раз на тыдзень бездэп і пару бонусаў за дэп заўсёды ляжаць у аккаунце…
@ewgen99 гэта лакі спін які ці нешта іншае?
@maliba88ага ён у мяне, у вас няма прывязкі таму міма
@ewgen99 а як жа тое, што трэба дэпнуць на свой акаунт 150$?
@maliba88 якія 150$? За 3 ключы бярэш 10$ на рэальны баланс. Каб гэтыя 3 ключы атрымаць,павінна быць зроблена 4 дэпазіты на любую суму і з іх як я зразумеў адзін на 50$,у мяне яны былі раней зроблены,за пару хвілін гэтыя ключы сабраў
@ewgen99
@maliba88 ііі? Пры чым тут 150$? Табе патрэбны 3 ключы, тут 2 варыянты : першы – апісаў вышэй, другі – мусіць быць 1 дэп ад 100$. Можна іх абодва выкарыстоўваць і ўзяць 20$ ,калі дэпазіты дазваляюць
@maliba88
я так разумею, калі праз сайт гуляў, а не праз прыкладанне, то ніяк не прывязаць акк?
@olvlav што да гэтага не ў курсе,я зарэганы там праз ТГ,гуляю ў браўзеры
@olvlavнеа я не змог прывязаць
@ewgen99
Гэты, калі што, яшчэ працуе
@olvlav Ну ты трымай нас у курсе, калі перастане працаваць дай ведаць…
@olvlav сабе пакінь, дурочак) а то да дзяўчат хадзіць не з чым будзе