Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,899 Адказаў
|
626,832 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@akop591 @ewgen99 @vitaldeluxe
Рэбята, давайце без высвятлення адносін. Тэма за выхадныя і сёння ператварылася ў хаос.
Паважайце меркаванні адзін аднаго і выконвайце правілы сайта. Вяртайцеся ўжо да нармальнага абмеркавання!!!
Калі не спыніце канфлікт, будзе прэмадэрацыя!
Дзякуй за разуменне!
@misterprizident1 х5 альбо 300$
@misterprizident1 такое тут прысутнічае
@kalendula Я нават шчыра і не ведаю 🤷♂️
@galy1959 пакажы скрын групы калі не складана…
@ivanfakov09 Я ўжо і не памятаю , у наступны раз скіну , кінь запыт у сябры , скіну потым …..🙅♂️
@galy1959 А забыла, дзе яны 🤣, купа чатаў , у наступны раз🤦♀️
Ніфіга сабе, настрачылі паведамленняў за паўдня😏
@natakaya
Я і націскаю, толькі ў мяне пастаянна пусты радок, вось і даводзіцца ўстаўляць юзернэйм
@usedeath вось таксама цікава, раней ні адзін промік міма мяне не праходзіў, а цяпер не магу зразумець, адкуль яны бяруцца такія смачныя з вейджарам x50.
@kalendula штось джэтончык троіць цяпер са сваім 50x вейджарам, ніколі раней ад іх такога не бачыў
@ludicshine187 я колькі шукаў, не знаходзіў гэтыя чаты
@ludicshine187 раней было лепш
@kalendula справа ў браўзеры. У мяне з тэлефона таксама самае, што і ў цябе – не магу ні працытаваць, ні скрыншот прыкласці – гэта ў Opera. Змяні браўзэр на Chrome і цытаванне павінна запрацаваць, або ачысці кэш і кукі
@ludicshine187
Так, а які сэнс ад гэтых прома, калі адгуляеш і атрымаеш 5 капеек, але шанцы адгуляць мізэрныя.
@kalendula ну, час забіць падыдзе ў цэлым, а ў астатнім ад іх сэнсу няма
@kalendula азарт гуляе. Але ўсё ж раней больш давалі. Абідна нават
@ludicshine187
Гэта яны ў сябе паставяць галачку, што даюць прома – карыстайцеся, але тое, што іх не адыграюць, – гэта іншая гісторыя
@dinam1tka
Прабачаюся, проста не мог адказаць, бачыў, што нязразумела каму адказваю і на якое паведамленне, але цытуе пустую старонку.
@ewgen99
Я на Хроме сяджу, ачысціў, усё роўна, думаў памяняць браўзэр, але проста ўключыў Вінні, працуе.
@usedeath так, раней былі цудавыя промікі 100JTWEB, WEB100JT і багнуты буфала. Вось тады жылі салодка, а цяпер вейджер 50x
@kalendula ну я амаль адгуляў на аж 10k з 25k грыўняў
@usedeath да ладна, на халяву грэх скардзіцца, тым больш умовы лаяльныя. Усяго адзін дэпазіт патрэбны за ўвесь час, няма абмежаванняў на промакоды як у некаторых казінах.
@faksan91
Не ў курсе , можна гуляць на дэпазіт , а потым актываваць фрыспіны? І пры вывадзе , яны анулююцца ці можна на іх гуляць ?
пры вывадзе ўсе бонусы анулююцца