Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,861 Адказ
|
624,175 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне сработала, але я толькі што зарэгістраваўся і, як разумею, сэнсу няма спрабаваць адбіць, раз Расія ў спісе забароненых на бездэпы
Ну паспрабуй па хутка,каб час не марнаваць. Даляраў па пяць за спін. Так так не не. А так-то так. Могуць спаслацца на гэты пункт правілаў.
Па-першае да гэтага ніводнага бонуса я не актывавала, па-другое проста напісала ім у чат код і яны актывавалі
Гэта было адрасавана не Вам, а іншым карыстальнікам, якія ўжо актывавалі. Каб у будучыні не было праблем. Але прыцытаваць давялося Ваш пост. Калі што не так – сорян.
Так усё нармальна, любая інфармацыя не будзе лішняй)
народ, соры за дурное пытанне можа, але ні разу яшчэ не круцілі ў энерджи гэтыя спіны, сёння паспрабую, там з гэтага спісу гульняў толькі ў адной можна атрымаць спіны, так? ну я маю на ўвазе, у кожнай жа не будзе па 5-100?)) мне проста выбраць з спісу адну? калі так скажыце, якую лепш выбіраць, дзе часцей можа пасыпаць, дзякуй !
Канешне, адну. Я схіляюся да меркавання, што выбар асаблівага значэння не мае, калі казіно захоча насыпаць, то будзе ў любым слоце. І яшчэ, адбіенне толькі ў Starburst.
Там увогуле нейкая байда з гэтымі спінамі, колькі б не сыпала, я яшчэ ні разу тых грошай у сябе на балансе не бачыў, увогуле не разумею навошта іх круціць
Таму што адбіццё толькі ў слоце Starburst, туды ўвойдзеш і грошы будуць. Тут гэта шмат разоў абмяркоўвалі, а ты ўжо колькі магчымасцяў прапусціў, калі б спытаў раней.
дрэнна шукаеш) зайдзі ў старбаст, вышэй напісалі)
Не памятаю, колькі жывуць тыя бонусы. Зайдзі зараз, правер, можа яшчэ не згарэлі і пакруціш старбарст.
у мяне і ў доа2 былі грошы!
Калі было? Калі акцыя пачалася ў красавіку, то былі ва ўсіх гульнях NetEnt, а потым праз пару тыдняў змянілі правілы і пакінулі толькі Starburst. Калі нядаўна было, то можа зноў змянілі.
А я ж думаў.. што толькі ў мяне бабкі са спінаў толькі ў Старьёрсте вісяць.. Раней у моторхед круціў пастаянна.. А цяпер раскажы, як ты выбіваеш у Старбёрст.. па якой стаўцы круціш..😁
так на мінулым тыдні!
Нічога асаблівага. Абодва разы, калі адбіў, спіны давалі некалькі долараў, стартаваў з 10 цэнтаў, потым па меры росту банку памаленьку дадаваў і даходзіў да 0,5-1 долара, ды так і круціў, пакуль не адбіў. Яно звычайна некалькі разоў нядрэнна падсіпала, а потым проста трымала баланс.
ты нейкі святы..😁 у мяне на мінулым тыдні..бабкі з фрыспінаў толькі ў Starburst былі і больш нідзе я пастаянна правяраю некалькі слотаў..сёння паспрабую ў DOA зайсці калі дасць у спінах чаго..
у Energy праверыў..ДАКЛАДНА БАБКІ АД ФРЫСПІНАЎ У DOA-2 ЁСЦЬ…😁
мне дало 5 спінаў у коле)
мне ўжо разоў 7 запар дае 5 фрыспінаў..ну хоць у ДОА можна круціць і занесці Х3000 з капеек калі не прыбяруць..Або там абмежаванні ёсць па максімалцы, не памятаю..😁
а што за прикол? пакруціў кола, дало 80 цэнтаў з 5 фры спінаў і 0.80 $ нідзе няма ні ў Нетенте, ні на балансе
Гэты бонус можна адыграць толькі ў Старбарст. Зайдзі туды – там грошайка будзе.
ты б тэму прачытаў..пра гэта вышэй толькі што пісалі..адбіваць даюць у слоце Starburst але сёння чалавек сказаў можна і ў DOA-2, я толькі што праверыў..да..можна і ў DOA-2 адбіваць..там баланс не пусты..
Ёсць максімалка ў сто еўра/долараў. Вось яны, бадай, і расшчадрыліся на такі слот, усё роўна ніхто не абанкруціцца, калі пасыпле, але можа хто падсядзе на яго і сваіх дэпане.
У правілах ёсць спасылка на спіс забароненых краін, так там краіны СНД у бане – не тое што на бяздепы, а і ўвогуле на гульню.