Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,567 Адказаў
|
611,434 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 зразумеў , да мне на пашту прыйшло вырашыў усім скінуць
@oktan калі ёсць бабкі на балансе прыстойныя тады без пытанняў 😉 А мы ж бездэпазітны разглядаем 😁
Колькі часу патрэбна на бонус з крамы … Калі бонус анулявалі, грошы вярнуліся за 1 гадзіну, калі ўсё добра – чакаеш x дзён омг
@priestoso Калі бонус не прыйшоў за 48 гадзін, пiшы ў падтрымку ў Telegram
@x10000 Дзякуй, чувак, прыемных выходных
Roostake
@dvk12 за рэальны баланс жа напісана
@dvk12 разкачай губу, закатай назад 🤣
@vitaldeluxe Так зараз усе бонусы альбо за дэп, альбо потым мыць за рэал, г.зн. зноў за дэп! Я ўжо задоўбаўся пошту чысціць ад гэтых “супер прапаноў”, асабліва ад сеткі “Крыптобосса” – кожны дзень ад іх раздача “умопомрачыўчых” падарункаў!
Winity казіно чакайце 10 спінаў па 10 р слот Bigger Cash&Crab
Тут яшчэ даюць 10$ Wasbee тым, хто не атрымліваў раней.
Водгук у Trustpilot і скрыншот ліста сюды,Complaints@wasbee точка quest
@robingood бонус даступны атрымальнікам ліста
@oktan такое лайно на пошту ўсім прыходзіць. А цяпер уяві, што будзе, калі кожны будзе скідаць такое!
@reddog123 ужо даўно ўсё да гэтага ідзе , хутка халявы не будзе зусім ………..
Практична ўсе, згодзен) ад сеткі крыптабосу найбольш спаму ідзе пад дэп. Што за такі аддзел маркетынгу ў іх нікчэмны, не разумею.
@luda010676 казіно па-розумнаму ўсё робяць,паступова забіраюць халяву ведаючы што лудзікі ўсё роўна будуць дэпаць) таму што хворыя людзі,на жаль гэта факт.
аддачу ўжо скасавалі ў казіно,лудзікі павозмущаліся і ўсё роўна працягнулі гуляць і дэпаць у казіно)
@vitaldeluxe не ведаю па-разумнаму ці не, але калі знікае цікавасць (добрыя бонусы) або азарт (вяртанне) я дакладна ўжо гуляць не буду…
Дзіўна, зашоў зараз у BOOI, нядзельных 10 спінаў няма) хаця розныя бонусы на дэпы віснуць(5 штук), значыць ад бонусаў не адключалі)
@jimyk55 іх праз раз даюць
@jimyk55 на працягу дня павінны залічыць
@robingoodсам думаю, ты ж разумееш, што шмат не страціў з гэтых 10 спінаў)
@jimyk55 ёсць такое)
@bugulma83 аналагічна , таксама няма , на винити ёсць толькі
Хто выводзіў з lolly-bet? Там трэба ўнесці 20 еўра і адкруціць вейджар 3? Каб вывесці выйгрыш з 10 еўра за водгук на Trustpilot?