Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,552 Адказу
|
610,337 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nikolay_ якісьці жыр табе наваліла. Усе ў мяне па 130₽. Гуляў пгсофт, проста баланс паднімаў, а не за секунду сліў. Але ў выніку не адмыла
@hgsdtv тое ж самае )) 130 р і ўсё ))
@hgsdtv таксама трохі з фрыспінаў дало, удалося аж 6% адмылі) Далей па стандарту, сліў баліка. Адзначу падтрымку, амаль імгненна адказваюць. Галоўнае па справе.
@hgsdtv нічога страшнага.. наступны акк…
@kapam6ahttp не спяваў даўно і спяваў г@ўно..
@kapam6ahttp 😂
*адміністрацыя, вярніце Смайлі!!! Ёсць каменты, якія толькі смайлікам пракамэнтуеш))
@alex777pletnev
Я таксама не адкруціў, усё дарэмна
@hgsdtv добрая тэма ў нас ) заходзіш за промо, выхадзіш з канцэрта 😂
@inkgra84 сапраўды правільна, пара ўжо вярнуць. Шмат не трэба 2-3-4 смайліка хопіць, думаю)
@sinaloa вельмі смяшны, злосны і плаксівы )) і форма зноў заграе новымі фарбамі))
@x10000 блін, я адказаў, не паглядзеўшы тэму. Лічыў, што ў багфіксы піша юзер)) ну нічога страшнага 😁
@robingood так яны нармальныя, выплачваюць усё, не хутка, але выплачваюць. Гэта, на колькі я зразумеў, сястрычка, калі памятаеш betitall такога…
@diggidondon.Што, нейкае новае казіно?
@akop591 гэта пледоо, тут у тэме пісалі што за водгук на Trustpilot за яго даюць 10 долараў)
@x10000 промакод які там за рэгістрацыю? Не ў курсе?
@akop591 хз, новы ці, але 4 гады таму я ўжо там дэпіў))
@bugulma83 не , у іх быццам нават сама акцыя ёсць на сайце) а можа не. Я ўжо зблыталася) ну кароче я проста зарэгалася , але водгук у мяне не апублікавалі і таму не налічылі нічога. А так таксама трэба ім на пошту скінуць свой водгук
@x10000 водгук напісаў, буду чакаць адказу 😏 support[@]pledoo.com на гэтую пошту кінуць пасля публікацыі на Trustpilot?
@bugulma83 спачатку не так прачытала , потым толькі ўбачыла , што ты будзеш чакаць калі апублікуюць ) рэдагаваць не стала уж з-за мадэрацыі
@x10000 не, яшчэ не апублікавалі, чакаю адказу 😉 Можа таксама пабрэюць😂 Ладна, дзякуй, за правільную пошту куды калі што закідваць 👌👍Калі што отпішу з вынікам 😉
@nikolay_
Мне так не навалiвала. Але вось з тых, што па 5р, накінула аж 375р.
У выніку у сандеркіку ў трох слотах раскруціўся трошкі. Потым пераскочыў у гонзо квест мегавейс. Тое ж 1,5т падняў там. У выніку бонус адгуляў. 1300 на піастру паставіў.
Чакаем, што будзе далей.
@bugulma83 прывітанне, містэр. З водгукаў могуць доўга галаву рабіць. Чакай адразу панядзелка.
@sinaloa Прывітанне Шэры😁 Што будзе, тое будзе 😉 Спроба не катаванне 😂 Так-так, не-не 😏
@x10000 ” я зблыталася “. Ключавая фраза. Мозгі не рабіце дзяўчыне ўжо🤣
@bugulma83пасля таго як Trustpilot адобрыць твой каментар, дакладней прыме. Табе на пошту прыйдзе апавяшчэнне.