Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ніколай_ яны па настроі што ці за вэрыф фрыспіны налічваюць 😏 Некаторым налічваюць, кагосьці швыргаюць… Хз… У вушы ссяць, што акцыя састарэла 🤔
@bugulma83 выходзіць , што так…
У раменбет у каго ёсць апошні дэп ?
@bugulma83 Хз. я праз маньяка як было напісана рэгістраваўся, пошту пацвердзіў і адразу фрыспіны з’явіліся, тока профіту тока не особо…
17$ далі фрыспіны, вышэй за 18$ ніяк, да 0.20 і назад да 17$ і потым ужо ў 0 – на гэтым уся гульня, на жаль…
Babоs спіны актываваў,для адыгрышу патрэбен деп,у ўсіх так?Туды не депіў ні разу,можа з-за гэтага?
@robingood гэта ж самае…
@robingood у мяне няма, абодва прома не знойдзены)))
@bugulma83 зразумела.
@dangeraut хм, дзіўна. Другі спрацаваў у мяне.
@robingood у мяне ўвогуле там адна плацежка па карце і тая не працуе)) а ўвогуле гэта казіно падобна на doggy(па мне так нядрэннае)
@saaha88 Тожа паглядзеў, а ў мяне толькі крыпта там, карт няма як і Piastrix)
Што за doggy – не чуў раней.
Адкруціў у betprimeiro далі 50 $ , хаця баланс быў 400$ )
Што датычыцца вываду, сказалі можаце ставіць, фінансавая каманда разгледзіць у найбліжэйшы час
пра дэпазіт нічога не сказалі
P.S Пры вывадзе патрэбен верыф
@vitaldeluxe
Кароче замануха!)))
А зараз яны патрабуюць 25 баксаў, каб атрымаць 50 бонусных)))
@artem2801 А ты што думаў,табе на пастаяннай аснове будуць раздаваць бездэпны бонус?)
мне мазгі пудзяць абяцаюць але не даюць
@slon975 я спрабаваў, і на СС выходзіў, пісаў ім і TTR’а пытаў… нічога
@misterprizident1 так, тупа як нязручныя гульцы па ходу… тупа і абгрунтаваць няма чым, правілы не парушалі, але казі мае права адключаць без тлумачэння прычын… Чорная метка выдадзеная)
@midteriann Не зразумела, хоць вывялі?
@saaha88
Казік максімальна дзіўны, на некаторых гемблінг-аглядах у чорным спісе вісіць. Я там не гуляў, не зразумеў як рабіць дэпазіт. але ў іх прыстойныя розыгрышы ў тэлеграм-канале, нядаўна 100 баксаў забраў з такога.
@artem2801 Такім як ты трэба депаць туды 50,ашуканцы заслугоўваюць такое.Депні 50 – атрымаеш той 50.
Не ведаю ў каго там што не працуе.. толькі што зарэгістравала акк , праверыць . Усё працуе , без дэпазіту адразу фры спіны налічваюць і адыгрываеш