Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,939 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я дэпіў адзін раз, але толькі калі з бяздэпа за рэгістрацыю выводзіў))
там калі не памыляюся, чым болей дэпазітаў, тым выгадней фрыспіны табе прыходзяць
Падкажыце, дзе менавіта лавіць фры-спіны?
Spin?ata Grande, Piggy Riches, Neon Staxx, Aloha А ГЭТА ШТО….????
казіно Энэрджы і спіны з дзесяці вечара да паўночы сёння. А спіс слотаў прыкладаецца.
Далі 5фс, дало амаль паляну вілдаў) падкажыце, які ў іх вагер?)
Вагер сорак. Там у акаўнце шукай нешта тыпу баланс гульняў NetEnt, жмі падрабязней і пераходзь уніз старонкі і там будуць усе дадзеныя па бонусе, колькі адвaгеравала і колькі засталося. Не памятаю толькі, ці ёсць абмежаванне па макс. стаўцы. А я на палове шляху ад адбіцця. Засталося 60 долараў адкруціць, а на рахунку 35.
блін а мне зноў капейкі пасыпаліся ў неоне((
які раз нават на пару спінаў у Starburst не хапае
А я за апошнія дзесятак акцый другі раз адбіў. 50 даляраў на рахунку. Але як толькі па адбіццю выкінула з акаўнта і больш не магу зайсці. 🤪 Пароль ўводжу, старонка абнаўляецца, але я не ўвайшоў. Не мульціў, не махляваў, якія за прыколы – незразумела.
Запрацавала. Паўгадзіны і грошы на Ківі.
Віншуем!
Ваш выйгрыш на шляху да абранага Вамі спосабу аплаты.
Ваша выплата 3227.80 RUB была пацверджана.
Выплата на электронныя кашалькі будзе адпраўлена Вам неадкладна.
так яны ж быццам не выводзяць на Ківі? толькі на банкаўскі рахунак, хіба не?
а як у цябе спрацавала Ківі, крычалі ж толькі пра банкаўскі рахунак…/??
Вярнуліся ў мінулы раз грошы банкаўскага перакладу, яны высвятлілі ў банка, што той не прымае казіношныя грошы і самі прапанавалі іншую плацежку, а я якраз зрабіў дэп з Ківі, яны і прапанавалі яго. У гэты раз без пытанняў таксама вывялі на Ківі.
увогуле трэба дэпіць з Ківі і выводзіць.. а гемар будзе, калі мой банк будзе казаць, што адкідвае пераклады з казіно..😁
адыграла ў энерджы, паставіла на вывад на ківі, з якога дэпала год таму 1 раз ) дэбютны вывад чакаць буду, спадзяюся ўдалым )) Хлопцы падкажыце, як доўга ў іх запыты апрацоўваюць?
Чытай вышэй)
мяне з Энэрджы на мінулым тыдні без праблем за 4 дні на Тінькофф вывелі банкаўскім перакладам
Калі ўліковы запіс неверыфікаваны, то спачатку будзе абавязковая верыфікацыя. Паспорт і камуналка. Звычайна правяраюць на працягу сутак. У акаўнце ў маіх дакументах ёсць форма для загрузкі дакументаў.. А сам вывад мне ўчора зрабілі за палову гадзіны.
Шот у вин рей не магу актываваць спіны,давалі ў тп 3 разы па 10 цэнтаў але спіны так і не з’явіліся((((
Дакладна. Ок, тады выдалю.
Я шукаў без слова казіно
Быў такі бэздэп у бонус-кодах хто-то выкладаў.
Не, дэпазіты не трэба.
Уверсе ёсць надпіс “Промо”
Наводзіш на яе курсор, выскачыць купа спасылак. Націскаеш на Рокс-пойнты.
Там убачыш умовы абмену.
Роксказіно. па коду.
Сячас паспрабую. А то я спрабаваў. Ніфіга не атрымалася
Там нічога няма, заходжу з тэлефона – гэтая акцыя ёсць у Промо. Але там бонус код game А ён не праходзіць. Хоць поінтаў купа ў мяне і дэпазітаў больш за 15 к з пачатку года. Хз
дзякуй за інфармацыю! )верыфікавалі, вывелі! ) А калі там у іх кола з фрыспінамі ? па якіх днях і ў які час па МСК? а то нешта нідзе не знайшла на сайце… )