Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood падняў ты неплоха,шкода што зліў(
@goldking
Каб сыграць у эвалюшн з жывым дылерам, я перапрабаваў усе даступныя краіны і толькі Казахстан падышоў, ды і то з такімі лагамі. Тыпа робіцца спін, экран становіцца чорным і акрамя дошкі з лічбамі нічога не бачна, толькі па факце, калі выпадае лік, але ўся сэнс гульні ў нуліну сыходзіць
@goldkingЯпонія ў мяне заўсёды працуе
@ident так пра джэтон)
Усім добры вечар. Што датычыць казіно Tippy – тое, што мне ўчора заблакавалі вывад сродкаў, сёння я пагутарыў з падтрымкай (але яны ўсе казалі, што ў мяне ўсё ж мульты-аккаунт). Пасля размовы праз пару гадзін я вырашыў паспрабаваць паставіць на вывад і атрымалася. Сродкі ўсё ж вывелі, а вось аккаунт забанілі.
@shurik088 яны сапраўды чудакі 🤣
@shurik088
Спрашаў пра яго, там яшчэ бонус пры рэгістрацыі быццам бездэпны, але бачу, што пры вывадзе адразу ўзнікаюць праблемы
@vrodezdes шмат каму тады забанілі акаўнты і прыпісалі мульты, як і мне. але я рады, што хоць грошы вывелі
@shurik088
Напішы скаргу ў нас тут – думаю разблакуюць, калі табе гэта трэба
@ident я ўчора яшчэ напісаў скаргу, яна на разглядзе, але мне сродкі вывялі так што як то так
@loud
ніфіга ў тым джэтоне добрага няма)
@shurik088 ну галоўнае, што вывелі, а праектаў шмат, дзе гуляць
@ident аддача там такая сабе)))) ну промікі хаця б нармальныя
@loud
Ну да – скажы дзякуй нашаму магазу)
@shurik088
Калі бездепазітная шара ў казіно або мінімалка, пачынаюць жорстка аб’юзіць і ў прынцыпе разумееш казіно, калі наплыў тысячы , а то і дзясяткі і ўсе выводзяць, сам бы праверкі кідаў))) але і звычайныя карыстальнікі, на жаль, трапляюць пад раздачу
@ident👀
@vrodezdes ну так, па факце)
У каго ёсць на БОНС промо апошняе?
@misterprizident1 Справа не ў выбары краіны, а ў тым, што выскачыць памылка 403, звычайна проста не падгружаецца старонка, а тут стаіць нейкі дзіўны рэдзірэкт.
хто гуляў у LuckyBear? варта звязвацца з імі? выплачваюць наогул ці не?
@babay29 выплачваюць . жонка гуляе там ) а нешта яму не давяраю пакуль ))))))
@babay29 з бездепа 50р , выводзіў 15к ,ну і так з розных аккаў выводзіў па дробязях, амаль імгненна, мультаў куча, не правяраюць відаць
Добрага ўсім✌магчыма хто пра памяці памятае апошняе промо ў Ramen?😃
@pirer644 ога прама рэдкасць, што на мульты не правяраюць і выводзяць.
у дыскарде хлопец скінуў казіно – за рэгу далі 2500 $