Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,809 Адказаў
|
621,119 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55 х5 сёння было ў мяне, відаць нехта павыводзіў)
@alex777pletnev мяне таксама,жалобу напішы,хутка яно павінна тут у лістынгу з’явіцца. нехай людзі ведаюць,што Tippy – гэта скамина
@alex777pletnev ты не адзін такі, хутка цэлая армія набярэцца
@loud чарговая скам кантора, як можна рэкламаваць такое ўвогуле ?!
@alex777pletnev стримерам плацяць . а ім усё роўна каго рэкламаваць
@loud ну а сэнс блакіраваць акк., калі збіраўся рабіць дэпы і сапраўды не было мультоў, не зразумела((
@alex777pletnev дзіўна, канешне ўсё гэта . і не зразумела
Ну ў прынцыпе, ад такой канторы, цалкам сабе годная прапанова, іншае справа што фрыхі могуць даць як у казіно Буй… Але гэта ўжо іншае пытанне, галоўнае ёсць спорт бук, праўда трэба для гэтага пераязджаць, хз. забаронена ў іх ці не…
Драгон мани засскамілі вывад, упершыню такое, за 2к рублёў, яны там так затроілі, саппорт там паходу з нізкай сацыяльнай адказнасцю, самі сабе супярэчаць, такі цырк, а так вывад якраз на піастру стаяў, якраз 20 канвертавалася акурат, але няма, нешта як не паглядзіш апошні час – усе лоханкі скамяць вывад…
@alex777pletnev якія палёныя? проста IP могуць супадаць і ўсё
@nikolay_
Здаецца, нядрэннае казіно, заўсёды выводзіць нармальна, не шмат, канечне, мінусаў як звычайна больш, але выводзяць, але тое, што тэхпадтрымка тугая – гэта факт
@vrodezdes так, заўсёды выводзілі, ніколі не парылі галаву, гэта першы раз, самае дзівотнае, што я праіпаў стаўкі на юфсі, такі кард быў рэдкасць, і ўсе вынікі чыталіся, але яны двундель проста не вывелі…
@nikolay_Не гуляй у гэтым скам праекце любую суму могуць адмовіць пры вывадзе ,і нават усімі паважаны Вячаслаў не зможа дапамагчы.
@nikolay_ а што ўвогуле кажуць? Як заскамілі?
@nikolay_ так у апошні час часта яны любяць скаміць, асабліва на вывады, вельмі доўга сталі выводзіць на крыпту – суткамі выводзяць і то малыя сумы
@vrodezdes.Здарма ты пра іх так думаеш,ты напэўна ў добрым мінусе пакуль табе выводзяць .Як Выграеш добрую суму адразу будуць мазгі ебаць .
@x10000 Проста адмарозіліся, на сайце саппорт сказаў адмяніць вывад і стварыць новы, але пры гэтым там выскакае табла тыпу ніхто з работнікаў ніколі вам не скажа адмяніць вывад…) кароче трэш, потым платёжкі, на якія ставіць, пачынаюць перавышаць выйгрыш, хоць 2к і не выйгрыш, але ў іх ад 5 з’яўляюцца, а кашалькі знікаюць, кароче скам-кантора, але слоты часам гуляюць і значна часцей чым у роялях і котах…
@akop591 па факту я таксама там у мінусе пакуль выводзяць праблем няма
Да драгон выводзілі, памятаеце пуш у іх быў яшчэ не сыходзячы з РФ. там мой пляменнік па 16 р. упэўнены злавіў бонус 75к дало, так вывелі яму на карту без замарочак, я граў часта але депы мінімум, 500 гэта макс, там 100 не раз па 5к страляла, выводзілі заўсёды, гэта проста здавалася і саппорт з’явіўся, але вывады адменяюцца… нават такія як 2к… на што там спадзявацца на джэкпот, або максвін… толькі антыдэпрэсанты рыхтаваць…
@nikolay_ мне там не пашло, у мяне там слоты увогуле не круціліся, я туды дэпазітаў 10 зрабіла, думаю на тыс 15 і забыла пра яго як пра страшны сон 😆 а вось на роялах гулялі )) але мяне адключылі ад бонусаў і я пра іх таксама забыла 🤣
@nikolay_ так гэта не тое казіно , дзе трэба спадзявацца на максвин 🤣🤣🤣
@loud шчыра кажучы, цяпер паўсюль нібыта не трэба спадзявацца на максвін, паўсюль знаходзяць прычыну да чаго-небудзь прычапіцца ) а асабліва ў сучасных рэаліях дзе ўсюды карыстаешся впн і ідуць шматлікія перасячэнні з айпі , ім як нічога рабіць прыпісаць мультык)))
@akop591
Я туды трохі кідаю, калі ўжо што-небудзь па-сур’ёзней, то лепш на whale, верыфы няма, вывады на крипту пару хвілін. Часам бываюць праблемы, але ўсё роўна без замарочак выводзяць, а тыя, што пры буйных суммах адразу кідаюць верыф і іншую лабуду, каб у выніку зліць тое, што выйграў, туды па дробках
@x10000 ёсць такая верагоднасць 😉 я стараюся гуляць без VPN . але старэнькім правераным праектам больш даверу . хоць усё можа быць . дзе і не чакаеш падвоху 🤣
@alex_shady блээ, а я зліў 7к) у рулетку пацягнула(