Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,144 Адказу
|
589,261 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ы
гэта ты пра ка?го пра г?ніду…???
Аж толькі зараз да цябе дайшло, што ён мульціць і гавно развёў на форуме, з-за гэтага мудака ледзь не ўсе бабок пазбавіліся…А цяпер рэкламаваць узяўся сапраўдную помыйку, якая людзей адразу блочыць, нават вэрыфікацыі не пытаюць, і пры гэтым яшчэ дэпазіты збіраюць..
Бог яму суддзя ўсё рана ці позна вернецца адплатай што знойдзе сваю дарогу!
а я тут сто справаў заняты, думал(а) ты зноў на мяне батон крошыш..😁 Бо людзей відаць з паўслова, што тут казаць.. і ты нармальны, але псіх, я такі ж..
Так як у сапраўднасці бісіць – тым, хто халяву любіць, выводзяць з пультов і г.д., а тут сапраўды залежыш ад гульні і прайграваеш немалыя сумы! І табе хрэн што з маслам, і яшчэ і блакуюць! Я толькі ў маі ў апараты заліў 98к за 12 дзён у красавіку амаль 300 мінуса ІТ выйшла, табе паказваў скрын толькі ківі не лічу іншых!
Я не разумею, што адбываецца ўвогуле!
З-за гадаў, якія спрабуюць праехаць на хоапе верхам, церпяць гульцы ды і звычайныя людзі
Пра гэтага дэмана з голадэн, што 400 вывёў і цяпер базаруе тут, каб не зайздросцілі
Тады можна было. Я таксама штось каля таго. Цяпер там ппц, скрыпт падправілі – адбіць немагчыма, умовы таксама падправілі. 30 фрыспінаў па 5 еўра, вагер 60, макс. вывад 25 еўра. макс. стаўка пры адбітым 0.5 еўра. кароче, у каго шмат вольнага часу і не хочацца спаць – можна бязсэнсоўна правесці яго там, без шанцаў. Скрыпт звычайна спачатку дае для заманухі, але адбіць, зразумела, не атрымліваецца. Праверана 😏
гэ пра якое казіно ідзе гаворка, дзе 30 фры спінаў па 5 еўра?)) нешта я прапусціў ці што, дзе такая шчодрасць?))
так, гэта Golden Bridge яны зараз парэзалі бонус, вось раней ён быў шчодры, максімалка была неабмежаваная, вэйджар 30 і спін па 1 еўра быў, а цяпер онанізм зрабілі.. у скрыпце такое адбіць нерэальна..
аа, ну там ужо круціў памятаю да)) ужо забыў што так і як было) так у гэтым скрыпце вывелі камусьці ў выніку?))
шмат каму выплацілі, і мне выплацілі, а некаторым не выплацілі, заблакавалі..
Дарэчы – а хто тут зьвязваўся са святым казіно UAslots.com ? Дзе-небудзь што-то бачыў калісьці але даўно,шукаць 377 старонак страшна. Што яны – не вывозяць ? Замарожваюць зразумела,гэта заўсёды ў такіх шарагах. У выніку што – вывядуць ці пустая страта часу ?
я меў справу, гэта ЧУРБАН контора, па скайпе размаўляў, на 20 штук драўляных кідкоў, прычына – выкарыстанне VPN, капейкі людзям выводзілі пасля доўгага мазгаіпання і праверак. На свае гуляць не раю.
Ясна-панятна. На свае я ўвогуле гуляю толькі там, дзе выводзяць. і хутка )) а гэта так – халтура, каб было чым заняцца ў вольны ад бяздзелья час ))
да яны там давалі бон 200 фрыспінаў, а цяпер у іх няма нічога, тут юзер пісаў, у яго там 100 штук набіта, яму месяца два мазгі кампаставалі, ён плюнуў паставіў нейкія капейкі на вывад і забіў, быццам 5 тысяч, месяца тры цішыня і раптам яму гэтыя 5 тысяч вывелі, што там з астатнімі 95 гісторыя маўчыць.😁 ну а я калі пагаварыў па скайпе з тварам кавказкай нацыянальнасці з іх аддзела рызыкаў,😁 (бачыш як усё ў іх сур’ёзна), які русскія словы ведае як Элачка Людаедка з «12 стулаў» Ільфа і Пятрова, усё ўстала на свае месцы..хаця ўсе думалі гэта ўкраінская сметніца.
Тут іншае смешна – навошта парзіць мазгі? Вядома, дэп не патрабуюць. Докі толькі калі. Але крэдытаў яны на іх не набяруць. Увогуле карацей не бачу ніякага сэнсу ў існаванні падобных шараг. Ведзь яны пішуць – чакайце, у парадку чаргі, фін. аддзел заняты. Бл*ць – да наф тады вы патрэбны? )) не паспеў можна і ў партугальца і ў фастпее – затое вывад гарантаваны. А. Мяне занесла. Неканкрэтна выказаўся. Так вось – навошта ім гэтыя шарагі адкрываць і даваць такія бонусы – калі пасля якіх нават і будзе вывад – ніхто з мазгамі там гуляць не будзе. Во. Соры, рэбзя. Сёння вывёў з плейамо, трохі п’яны! Удачы ўсім!
так у нас народ настолькі зорны і сонечны, што пипец, пачытайце тэму скаргаў на казіно, там па 100К у розныя Вулканы Пуканы дэпаяць лёгка і потым чакаюць вывадаў, значыць выгада ёсць, раз памыйкі плодзяцца як грыбы..😁
Хлопцы дайте сайт абменніка з etoro на ківі пераслаць?
і пытанне адразу: можна праз абменнік вывесці, мінуючы блокчэйн:
ў абменніках адразу гэтую крыптавалюту мяняюць куды табе трэба без блокчэйну..зараз пагляджу..у маім абменніку ўчора іх прыбралі калі біток скокнуў..калі зноў ёсць кінуу ў прыват..
На абменнікі выйдзе даўжэй
Дзякуй!
да я не спяшаюся)
не свісці ..у абменніках мяняў менш за хвіліну на Ківі бабкі ўпалі
сарразу з кашалька Etoro ўводзь нумар кашалька абменніка і выводзь..канечне папярэдне зрабі заяўку ў абменніку
і на вывад пастаў не 0.1 а 0.099 там камісія і ў абменніку зрабі заяўку на такую ж суму 0.099