Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,554 Адказу
|
610,760 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking тое ж самае,актываваць не працуе)
@goldking У мяне штук 10 дэпазітаў дакладна было, я там нават у невялікім плюсе. Пасля іх кідка на лям нашага форумчаніна, перастаў там гуляць.
@loud яны актывуюцца толькі пры наяўнасці больш за 7 папаўненняў на акаўнце. (адказаў мне аператар) На либет GL пачынаецца прамо
Промікі ад 11 дэпазітаў. Так хацелася напісаць, а еба-льні-чкі ў вас не трэскнуць ад 11 дэпазітаў у вашу скам-помыйку без аддачы…
@zamo4ek16
@nikolay_ ні тое ні іншае не праўда. Аператары, відаць, самі не ведаюць. У мяне ўсяго 6 дэпазітаў і актываваўся ))
@VyacheslavLenin, быў бы вельмі ўдзячны, калі б сёння залічылі мне пакупку з крамы 100 ФС у казіно Hype. Удзельнічаю ў турніры ад ПНГ, а сёння апошні дзень – боты), абганяюць, імкліва, мае дасягненні!
@hawk занось😉
@vitaldeluxe таксама не працуе)дэп быў 1 раз)25 фрыспінаў ляжалі на бонусныя,далі 80р))зліта
@robingood Дзякуй, а я і не заўважыў, што гэтыя 25 фры таксама на акаўнце…)
@inkgra84 Проста надзвычай удзячны!!! Вялікі дзякуй, бонус залічаны! Пайду раздолбаю турнір) Усім заносаў!
🟣 W300 300р бездэп
🟣 W500 500р бездэп
🟣 W750 750 бездэп
🟣 W1000 1000 бездэп куш
Як была парашай іх сетка, так і засталася, нічога не змянілася. 25 фрых гэтыя па 4р у прогмате, хутчэй за ўсё на іх асабістым серверы, каб, не дай бог, не наваліла, х10 ад бонуса, кароче зліта і забыта…)
@zamo4ek16
Дзякуй.
Усё спрацавала.
A71Mz6yg
будзь хуткім
@nikolay_у мяне фрыкі за рэгу былі на акке) пайшоў адыгрываць у слотах і зліў таксама без шанцаў
@chag ўдала адмыць 😉
@h00yaдэп з 26.09 трэба
@vitaldeluxe аналагічна, нават не здзіўлены)
@vitaldeluxe і я пра гэта, які нафіг за рэгу, я год таму рэгістраваўся там)) банда ганяе)
@robingood мне казіно адно таксама шле 400р кэшбэк раз у месяц,какой накуй кэшбэк,калі я там не гуляю)
Як у нашага у бУя заўсёды выйгрыш, у выглядзе куя, у буЯ у буЯ не гуляе нікуя…
@robingood а ў мяне на бандзе гэтых фрыспінаў не было, а былі на Лібэце 😅 таксама падумала, што яны там прыкурылі, што налічылі праз год ))
Хто-небудзь разгадаў
@aslanbeko не
@aslanbeko кінь, калі разгадаў