Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,432 Адказу
|
605,676 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
luckylagerx9990-ramen
паследэп
@yurii88 блін я забыў, што ўжо дэпаліў )), дэп просіць , а так дзякуй
@misterprizident1
Нічога няма, пусто
@yurii88
RUAPS6577WYL
Якімсьці цудам адбіў я бонус у марафоне, рэальна на тоненькую, 20р і 50р заставаліся на балансе і з іх эндорфін разкачала да 1700, некалькі бонускоў і ніводнага нават х 50 не бачыў, па лініях чыста паігрываў, 1700 паставіў на вывад, а косар фрыбета пакінуў на фут!
@yurii88 гэта куды ?
@bugulma83 таксама не зразумеў
@misterprizident1
А як іх атрымаць? Куды заходзіць?
@didi88 ён імаверна індывідуальны….
Праверце пошту, можа камусьці яшчэ пашанцавала 50 фс бездэпа
Адхілілі вывад у марафон, запатрабавалі верыфікацыю… Як усё сука чытаецца і прадказальна…)
@vitaldeluxe Віталій прывітанне! За рэгістрацыю там ёсць бездэпазітны?
Хто ў jeton спіны замаўляе ў краме, заўсёды доўга налічваюць ? Прайшло больш за 2 сутак, на пошту паведамляюць або яны там з’яўляюцца?
luckylagerx9990-ramen У Рамен паследэпны
@bugulma83 Прывітанне,даўно гэта было,не памятаю ці ёсць за рэгу што-небудзь ці не
@vaingro Не заўсёды, але апошнім часам усе тавары нейкім чынам доўга нарахоўваюць. Паспрабуйце напісаць у падтрымку Латеста.
@bugulma83
Не, не індывідуальны, мне таксама сыпнулі.
@aslanbeko
З асноўнага балансу мыць
@mra4ko А куды код то, які Юрык скінуў?
@lana888 ужо пытанне напісаў, без адказу 🤣 Без уяўлення, куды😏
@mra4ko Які сэнс у такіх бонусах?
@bugulma83 Я паспрабавала ў Рамен, не падыходзіць 🤣. Першая літара R , вось падумала, можа ў Рамен🤭
@lana888 ты такая не адна…. Таксама ў мяне выйшла памылка пры актывацыі 😏
@lana888
Я не ведаю, куды і які код скінуў Юрык. Я адказаў на паведамленне наконт Пінко, так вось там няма ніякіх промакодаў, а фрыспіны вісяць на акаўнце, у акцыях.
@bugulma83 Хоць бы напісаў куды код то🤔Там чалавек напісаў, што гэта не індывідуальны код, але куды таксама не напісаў. 🤭🤣