Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,268 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароче я так разумею bettingonawin гэта скам на дэпазіт, сёння прыйшла адказ на пошту – Support Bettingonawin
Прывітанне,
Для апрацоўкі вываду сродкаў неабходна пацвердзіць ваш рахунак. Загрузіце поўную і заднюю бакад упадабання пасведчання асобы, селфі з пасведчаннем асобы, рахунок за камунальныя паслугі і пацверджанне спосабу аплаты.
ЗЫ. Гатовая паста, не мающая ніякай канкрэтнасці, паспорт у профілі ўжо пацверджаны, а даведка пра адрас – у чаканні ужо 4 дні, да таго ж я не ўносіў дэпазіт, увогуле шарага гэта ў мяне не выклікае даверу, тым больш саппорт на сайце ўжо нейкі дзень няма – яны ў ад’ездзе, 100$ спісалі пры вывадзе, але яго не адмянілі ён адзначаны як новы, настолькі ўсё тяп-ляп і неінфарматыўна, што дэпазіт туды ўносіць у памеры 20 еўра я, канешне ж, не буду…
@nikolay_ ну значыць добра што я зліў
@shurup1k тут не падкажу, не ў курсе, раз ты націснуў і ў цябе адлюстроўваецца ў гэтай акцыі “Вы ўдзельнічаеце” спадзяюся залічаць.
Кароче на марафон пакуль нічога не налічыў, заліў 4 разы па 150р. думаў на эндафіне падняцца і на стаўкі, але там слоты памерлыя, заліў у Рыа 400р у Мінотавра па 5р думаў злавіць, проста жуе, ні на адным барабане не вылез гніда, ужо ад безвыходнасці засталося 50р, уставіў на спорт, буду з іх рабіць стан…)
Ля ў PokerStars на штодзённым коле далі 0.30 цэнтаў,спингоу падыняўся да 3$ потым там жа сцёк,заставалася 0.55 цэнтаў,зайшоў у казік па 0.5 круцануў і выпадзілі самыя дарагія сімвалы з 4х,у выніку 72$ дало.
Хацеў вывесці піша няма метаду для вашага вываду,напэўна з-за таго што не дэпаў гады 2-3)
Вось думаю дэпаць ці не,не будуць ці мозг еба.ь))
@robingood кантора быццам нармальная, спрабуй – не прападаць жа 72 баксам )
@nikolay_ потым на 400 прес збірай і на вывад👍😉
@pokerface не, я нават тады ім напісаў у чат, думаў трэба нешта ім, яны сказалі выводзь куды хочаш, зараз вось літаральна ўчора дэпал з Піастрыкс, вывёў на Тон, на Тон увогуле ні разу не выводзіў і не дэпаліў таксама з яго, з гэтым у іх увогуле нармальна
@loud што за фігня, дэпаяш але адразу на вывад нельга ставіць, толькі праз 72 гадзіны)у іх такія правілы былі раней
@robingood Покерстарс? Вядома ж не будуць, калі верыфікацыя прайдзеная і твая краіна не ў забароне. Смела рабі дэпазіт і на вывад.
@robingood хз, вот депаеш пад бонус , робіш абарот Х1 і на вывад ну праз гадзіну пасля депа і выводзяць адразу
Так перадай камусьці п2п
@loud гэта не казіно)это покер-рум Покерстарс,у іх свае правілы.Там такое не катуе)
@goldking Кз не ў блоку,граю часам там,дэпаў не было гады 3-4 вэрыф прайшла даўно,дэпы і вывады былі,но хз зараз што там – можа правілы змяніліся.
@robingood там раней трэба было дэпаць раз на паўгода або на год, каб плацежка не адвязвалася, думаю нічога не змянілася
Зразумеў бабай,выходзіць трэба депнуць,самае дзіўнае ў іх няма дэпазіту праз крыпту))толькі карта і са Skrill(moneybookers))
Чакайце марафон, фрыкі і фрыбэт налічылі! за бонусныя адыгрышы 5к максімалка, праўда слоты пакуль зусім мёртвыя імха!
Рэбята, у каго-небудзь на Джой ёсць паследэпны?
Апошнія два тыдні ўсе бонусы даюць не больш за 300р😫🤯🤬😤Хто мяне праклінуў?!
@nikolay_лаки пиги пг софт , я бонус не адыграў 4 к вывеў з рэальнага балансу бонусны зліў, стаўка засталася, спрабуй у лаки пиги толькі стаўку 6, 12 або 18 , большага не гуляе
@nikolay_
Нічога не налічылі
@aslanbeko та таксама без шанцаў, я на апошніх 20р поймаў у сабаках па 16р бонус, думаў гэта шанец, у выніку без 3 будкі якія не гулялі х 20 на гэтым уся гульня, стаўка таксама засталася, але там макс кеф 4, давядзецца пастарацца хоць стаўку не заруйніць…
@arthur89 у працягу 24 гадзін напісана налічэнне
@redsmol67
Трымай у курсе
@robingood да я ведаю што гэта покеррум . думаю не кінуць